| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
dün gece seni gordum ruyamda
dün gece seni gordum ruyamda beni almaya gelmistin, yüzün gülüyordu herzman ki gibi, hayirdir insallah...
Seninle olmak cok güzel, 1 dakikan bir ömre bedel, kokun sarmis dört yanimi, dayanmak cok zor hadi gel, al beni kollarina birakma kurda kusa seviyorum seni anla... |
|
|||
|
|||
anladim ki;
Vazgecilmez olan sen degilsin Vazgecmeyi bilmeyen benim ... |
|
|||
|
|||
Sen neler neler yasadin ben biliyorum,
dokunsam aglarsin hissediyorum, hüzün zamani gecti, onlar eskiden bitti, hepsi gecti kirli mazi, yikarim gözyaslarimla, kurtul anilardan saril bana herseyi unutsamda sirf SENI hatirliyacagim, varsin gerisini hatirlamayim HAYAT sana cok tesekkür ederim |
|
|||
|
|||
Ben yoruldum hayat gelme üstüme, diz cöktüm dünyanin namert yüzüne,
gözümden, gönlümden düsen düsene, bu öksüz basima gözdagi verme. Ben yanildim hayat vurma yüzüme, yol verdim sevdanin "en delisine" bu yüzden ömründen giden gidene, su yanliz basimi egdirme benim. Ben pismanim hayat sorguya cekme, dilersen infaz et, kar etmez dilime sözlerim agirdir dokunur kalbe, su suskun agzimi actirma benim. |
|
|||
|
|||
Varmidir?
Her insan nin yüreginde idam etigi birisi vardir ...
Ben sana hic kiya bilirmiyim GönlümünFatihi? ASLA, sen benim bitmemis türkümsün ... |
|
|||
|
|||
Yüregimin penceresini acinca
hala SEN koktugunda anladim ki vazgecemedigimsin!!! |
|
|||
|
|||
Hoscakal
Zitat:
tam ortasindayim sevdamin, sense hep uzagindasin kalbime actigin büyük yaralarin ne kadar uzaksan o kadar yakinsindir sevdama, ama ama sen hep benim uzagimda al simdi sana uzaklardan son veda, „Hoskacal“ GönlümünFatihi „Hoskacal“ bu sana son veda... |
|
|||
|
|||
benim tek karanligim "sensizlik"
sakin beni birakip gitme, dayanamam, sensiz yasayamam, seni cok özledim .... |
|
|||
|
|||
Ya al götür geri kalanimi
ya da gel tamamla eksik yanimi ... |
|
|||
|
|||
anlima yazdi kader "silemedim"
agladim, agladim hic "gülemedim" kimseye söyliyemedim, diyemedim "ASK" diye cektigimi ah bu felek keyfinde, herkese ak ta bize kara midir? ASK hep acidan, sizidan mi yanadir? Anla ne cektigimi ... https://www.youtube.com/watch?v=z70nga_dCgs |