| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
Nein ,ich denke ,
er spielt mit dem Gedanken ... endlich .... sich zu verpissen ... für immer ... lasssssstt ihn gehn damn ... "ben gidersem ,so wichtig warst du nie !? |
|
||||
|
||||
Admin ,
bevorste mich wieder "rausschmeißt" bitte blättere in deinem "holly Kur´AN" bence a$iri dü$ündürmesi lazim .. die FrauenWelt ... aber OK ich lass das so im Raum stehen .. |
|
||||
|
||||
schreibt doch mal hier nieder ...
wieviel ELend der Türke erleiden musste bevor er zum Islam konvertieren musste : bevorzugte Bücher: Sinan Meydan > alle |
|
||||
|
||||
Zitat:
-Bu yüzden Ciplaklar kamplari acarlar coluk cocuk gidip tepinirler? -Hatta bu alcaklar" yetistidim meyvenin tadina bakmak en tabii hakkimdir" diyecek kadar cukurlesirler. -Bu alcaklar sperm bankalarindan cocuk peydahlamak icin hanimlarini kizlarini kizkardeslerini tesvik ederler -Bu tiyniyeti bozuklarn %80 yakini babasinin kimliginden emin degildir -Bu seytanin oyuncaklari iki dünya savasini cikarip 150 milyon insanin katl edilmesinin musebibi olduklari halde, insan haklarindan bahs ederler..Erisemiyecekleri yüce deger olan islama salya akitacaklarini sanarlar...kale almayin bu hayvan bozuntularini ...ruhsal bunalim geciriyorlar, ilgi ariyorlar...birakin bogulsunlar karanlik dünyalarinda...it ürür kervan yürür Geändert von 1insanol (27.06.2016 um 04:13 Uhr). |
|
||||
|
||||
ölmü$ darbeciler ..
benim bildigim "ISLAM" a bu aykiri ...
ölmü$ insan "sucsuzdur" aber AKP revolutioniert den Glauben ..ne Neu-Definition vom Islam Islamin $arti 6 oldu > 6. AKP ye biat etmek farz dir |
|
||||
|
||||
http://www.birgun.net/haber-detay/ol...ce-122234.html
ölüye i$kence etmeyin .... hangi tanrinin kulu olursa olsun .. hat eine vernüftige Bestattung verdient ! ölü insan /her nekadar suc i$lediyse , Kuran da yazmiyormu ??? ama INSANLIKta var bu ! |
|
|||
|
|||
Beni, bir ÖKÜZE, PUTA tapmaktan (Agnostisizminden) kurtaran
ve dosdogru yol olan ISLAMI anlatan Peygamberime selam olsun Seni Seviyorum ya Muhammed (S.a.v.) |
|
|||
|
|||
Kulaklik kablolarin bile birbirine karsitigi bu alemde,
INSAN vucundaki 97.000 km´lik damarlarini birbirine karistirmayan SONSUZ GÜC ve ILIM SAHIBI ALLAH`A hamdolsun |
|
|||
|
|||
Allah in varligina delilin nedir?
Bir alim e sormuslar:"Allah in varligina delilin nedir?" diye
Alim:" Dut yapragidir" demis ve söyle devam etmistir, Alim: "Cünkü ayni yapraklari - koyun yer -> süt yapar - ari yer -> bal yapar - geyik yer -> misk yapar - tirtil yer -> ipek yapar Tadi, rengi, kokusu ve maddesi bir olan seyden bu kadar farkli güzellikleri yaratmak, ancak Allah a mahsustur." |
|
|||
|
|||
eûzuBillahimineþþeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim
Allah C.C: Ben cinleri ve insanlari,ancak Bana kulluk etsinler diye yarattim.
|