| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
Sanmiyorum....
Secilmeyenler hep "secilseydim, öyle yapardim, söyle yapardim" der her zaman veya onlarin hakkinda denilir. Özellikle secilmis olani begenmeyen kisiler tarafindan.
Demirören yönetimi bence cok iyi olmasada gayret ediyorlar. Pro: takimla baglari cok iyi Kontra: yönetmeden pek haberleri yok Das Stadion (auch wenn nicht komplett, so aber das äußere Mauerwerk auf der Tribüne der Seeseite) ist unter Denkmalschutz, weil es eines der wenigen Bauten in den 40ern in Istanbul war! Deshalb ist auf dem o.g. Projekt auch dieses Mauerwerk erhalten geblieben. |
|
|||
|
|||
Bu hafta Ahmet Dursun oynamali ki
oyun performansi yükselsin. Haftaya da GS macinda iyi isler yapar eminim!
|
|
|||
|
|||
Eyüp"le hazirlik maci bugündü..
Beşiktaş, B Kategorisi B Grubu lideri Eyüpspor ile yaptığı hazırlık maçını 2-1 kazandı.. Teknik direktör Rıza Çalımbay, BJK Nevzat Demir Tesisleri"ndeki maçın kadrosuna PAF takımdan 7 oyuncu alırken, 5"ine karşılaşmada şans tanıdı..
-BEŞİKTAŞ: 2 - EYÜPSPOR: 1- Saha: BJK Nevzat Demir Hakemler: Reşat İsmail Gül, Mustafa İspiroğlu, Oktay Önge Beşiktaş: Murat Şahin (Dk. 45 Ramazan), Mustafa Doğan, Fatih Sonkaya, Juanfran, Berkant Göktan (Dk. 45 Ünal Danışıkkaya), Okan Buruk, Sergen Yalçın (Dk. 45 Mehmet Sedef), Ahmet Dursun, Tayfun Korkut, İbrahim Kaş, Rıza Şen Eyüpspor: Kubilay (Halit), Mustafa (Oğuz), Hasan (Hakan), Tolga (Erol), Tayfun (Ali), Oktay (Mümin), Murat (Ersin), Aytaç (Volkan), Yaşar (Ersin Veli), Erbil, (Murat), Bülent (Ali Işık) Goller: Dk. 3 Berkant Göktan, Dk. 34 Oktay (penaltıdan), Dk. 72 Mehmet Sedef |
|
||||
|
||||
o.T.
valla sonradan söylenmis birsey degil bu, Fikret Ormanin projesi, yikop yeniden yapmakti, Demirörenin ise zemini asagaya cekerek stadi büyütmek, taa secim öncesi belliydi yani.
Eski aciktaki tribünü ise yine simdiki haline benzer bir sekilde yapacakti Fikret Orman projesinde. |
|
||||
|
||||
o.T.
göndermeyi düsündügü ve paf takimi agirlikli oyunculari oynatmis Riza hoca. Paf takimina bukadar önem vermesi cok güzel, umarim bidahaki sezon bir iki genc oyuncu katilir kadroya
|
|
|||
|
|||
Bu sekilde 3-5sene daha idare eder.
Ama yeni bir stad yer yönetimin aklinda olmali bence.
Kapasiteden öte modern olmasi lazim. Gelen seyirci eziyet cekmeden mac izleyebilmesi lazim. Mac ortasinda sorun cikmadan tuvalete veya birseyler almaya cikabilmeleri lazim. Su anki haliyle imkansiz bunlar. |
|
|||
|
|||
Sirf aliyor denilsin diye almamali
pafdan. Kapasitesi ve gelecegi var ise alinmasi lazim.
|
|
||||
|
||||
cekeceksiniz hemde cok aci..
ama önce bu hafta hele bir gecsin..
önce samsun..dann ihr... |
|
||||
|
||||