| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Stelle ich behauptungen über dich auf, nur weil du seeeeeeeeeeeeehr viel falsches Informationen postest? Aber wirklich lieb von dir, das du dir Sorgen um mich machst ![]() |
|
|||
|
|||
![]() @benox:
oder sollte ich mir sorgen um deine Gesundheit machen, weil du in jedem Mitglied mich siehst. Und weil du schon seit Monaten in jedem deiner Antworten wie: zülfikar alias manbee alias azzitoni alias platoni und was noch nicht alles schreibst.. da könnte man sich auch die fragen stellen: was hat manbee dir getan, dass du in jedes thema unbedingt reinschreiben musst, welche nicks er schon mal hatte? hast du angst, dass das in vergesseheit gerät? glaub mir manbee braucht dich nicht, um nicht vergessen zu werden. er bekommt das auch ganz gut ohne dich hin.. nur woher kommt diese paranoia? warum hast du solche phobien benox? geht es dir gut benox? |
|
||||
|
||||
![]() delilerin muhabbetine hosgeldiniz
![]() Na, na, na, feyzi! so geht man doch nicht mit seiner Busenfreundin um! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
dönekleri, car kedenleri ve kiviranlari sevmem. ya oldugun gibi görün yada göründügün gibi ol. ama hocan desifre edildi diye kadinlara iftira atacak kadar alcalma!!! |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
güleni desifre edince yanina chpyi ortak olarak gösterdi. gülenciler ikiye bölündü. bir kismi vatan haini oldugunu anlayip dogru yola basvurdu. digeri dalkavukluk yapip chp yalakaligina soyundu. ask_sehidini zorunlu degisiklige ugrattim. benim yazilarimin tümünde ask_sehidinin döndügünü belirtiyordum. cahil adami böyle dönek yaparlar. bak benekalice sende tarafsiz ve nesnel düsünmeye calisip seviyeli tartisabilsen senide dönek yaparim. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Ne yönden degistigimi düsünüyorsun? |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
daha tam oturmamis bir degisim.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Mustafa Kemal in Türkiye Cumhuriyeti icin yaptiklari ortada ...
Allah dediniiniz "güc" eger varsa tabiii ...niye ona inandiklarina bukadar azap cektiriyor ? niye hep insanligin son basamaginda geziyorlarrr Müslümanlar ? (karnini doyuramamak gibi ,gelicek olmayip gibi ) niye hic Allah dediniiz "güc" ... ona inananlarini hep savasin icine atiyor ? niye Müslümanlar birbirlerine katlediyorlar ..? niye bir tane inandiniz kitap tan 500 cesit "Islam" cikiyor ? Danke .. |
|
||||
|
||||
![]() Baska sorun varmi imo ?
kisa cevap: mýsýrda oyla getirilmiþ müslüman bir adam var ve durduk yere asker darbe yapýyor çünkü amerika kendi istediði anlaþmada olduðu adamý oraya çýkarmak istiyor ve ülkeyi öyle yönetmek istiyor..týpký yýllardýr türkiyede olduðu gibi darbe yapmadan iktidara birtürlü gelemeyen bir parti var biz ona chp diyoruz ..! tartismalari devamli cikaran savas kaos ortami yaratan bir zihniyet ! degil dersin , tabiii tabiiii !! kedidir o kedi ! Allah , insaallah senide islah eder be imo ! rabbim seni öyle bir yerinden yakalasin ki , aklindan hic cikmasin o güc . o Allah ki bana, benim dinime küfredene bile bana dua ettiriyor . Inan ki, sana olan hayirli dualarimin sebebi , rabbime olan sevgimdendir ! yoksa senin bu tür düsmanliklarina karsi , degil sana selam , günahimi bile vermezdim, eger RABBIM RAHMAN ve RAHIYM olmasa ! selametle Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Benekalice böyle gizli gizemli yazma. Caka_bey'in degisimini bende merak ettim
![]() |