| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
Zitat:
das ist dieser irre wieder, bak resmini herkese gösteriyorum. bu hasta adami bir yerde görürsen yüzüne tükürmeyi unutma. guck hier ---> |
|
|||
|
|||
Anca aciz bir insan siddet uygular!
|
|
||||
|
||||
haklisin ama bazen siddet kullanmadan olmuyor. ama kadina karsi bir erkegin siddet kullanmasi hicbir zaman kabul edilemez.
|
|
|||
|
|||
Zitat:
es gibt verschiedene arten von gewalt. Körperliche und seelische. Männer bevorzugen es Frauen seelische Gewalt anzutun. Zu welcher Sorte gehörst du? |
|
||||
|
||||
jegliche art von gewalt verachte ich. seelische gewalt ist schlimmer als körperliche!!!
|
|
||||
|
||||
Eee ben de sana saka yaptim issiz gucsuz dangalak.
|
|
|||
|
|||
Zitat:
Dennoch bist du meiner Frage ausgewichen. Kadina siddet konusu, cok eski bir konu. siddet erkekligi sigmiyan bi tavir, bence. anca aciz olan bir erkek, siddet uygular. acizlik de erkeklige aykiri. |
|
|||
|
|||
Bosphorus yazimi oku istersen. ACIZ bir insan siddet uygular. Siddet bedensel yada ruhsal olabilir. küfür, hakaret, saldiri v.s. ruhsal siddette ait. SEN ACIZ MISIN???!!! |
|
|||
|
|||
.................................................. .................................................. ........ huhunun calismadini sen simdi hangi Ajandan haber aldin bee Bosphorus??? Kanitlarmisin bunu simdi!!! öyle iftira atma istersen. =============== yavas yavas kendi mezarini kazmaya basliyorsun gibi geliyor bana. haha haa sana hic yakistarimiyorum ben bunu! o bir kadin diye böyle sacma sapan seyler söyleme hakki sende yok!!! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,, |
|
|||
|
|||
Bir kadina kalkan eller kirilsin. Bunun CHP'si, MHP'si, HDP'si, AKP'si olmaz. Bu insanlik bir davranistir.. Siddet, baski, mahalle baskisi, santaj vs. bunlar ilkel toplumlarin ve ilkel insanlarin enstrümanlaridir ve kültürlü insanlar tarafinca kabül görmez ve siddetle karsi cikilir..
Bir toplumun kalkinma seviyesini o toplumun kadina bakis acisindan hemen görebilir bir kisi.. |