| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
Biraktim kaderime askimizin sonunu
aradim bulamadim mutlulugun yolunu yoruldum kosa kosa her ümidin pesinden kirildi ümitlerim bu sonsuz bekleyisten birak artik kaderimle kendi halime beni unutalim bu sevgiyi birakalim herseyi Severek ayrilalim aska hasret kalalim eger mutlu olursak yeniden barisalim (wobei ich die Logik dahinter nicht verstehe?):-) Sevmemistim kimseyi seni sevdigim kadar Cekmemistim kimseden senden cektigim kadar Olurmu sevgi diye izdiraba sarilmak? Bu yol mutluluk yolu tek caremiz ayrilmak. Geändert von FairyLady (30.07.2009 um 15:16 Uhr). |
|
||||
|
||||
Sona ermekte gün yine seninle
Akşamlar böyledir hep sessiz Eşyalar başka yerde, ben bir yerde Gölgen dolaşır gibi, sanki peşimde Işıkları yakın nedir bu giz Yokluğun da, sen de varsa, sen bu evde Ayrılmam, sarılırım hayallere Ayrılmam, sevişirim özleminle Hava ağır sıkıntıda sokaklar Sensin kaldırımlardaki bu iz Alışmaya çalıştıkça öfke gibi Hasret büyüyor göğsümde, sinsi, sessiz |
|
|||
|
|||
Neyleyim doğan günü neyleyim sensiz günü
Geceler çoğalırken aydınlık kar getirmez ki Sevda bahçesinde kurutulmuş bir gül idim Beni sakla bir ömür sev diye diye ölendim Vazgeç gönül vazgeç sesini duyan yok Bir yağmurun içinde ateş böceği misali Bir yanıp bir söndün Vazgeç gönül vazgeç seni anlayan yok Bir yağmurun içinde ateş böceği misali Bir yanıp bir söndün |
|
|||
|
|||
sen askimdan vazgecme
Tasirim ben hasretin yükünü
Acilarim koynumda sir gibi Açarim baharda çiçek gibi Dolarim içine gün gibi Yeterki sen üzülme kendine dert etme Varsin uzasin yollar sen askimdan vazgeçme Yeterki sen üzülme kendine dert etme Seni bir ömür beklerim sen askimdan vazgeçme Karisir hüzünlenirim sen aldirma Susar dinlerim yanarim ben askinla Karisir hüzünlenirim sen aldirma Içimde tasirim sesini hala |