| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
Zitat:
anlasilan köylüleri sevmedigin gibi köylü demeyi kötü birsey olarak algiliyorsun. ben baskalari gibi hakaretlere ve yanlislara göz yuman biri degilim. etrafinda dolasipta senin küfürlerine göz yumanlarla sohbetini sürdür. ama benimle konustukca bilki dogrulari söyleyecegim. |
|
||||
|
||||
Gruplasma
Zitat:
Köylüler abartarak konusmasini sever ve türlü türlü masallar üretir,bir seyi o kadar abartirki boyu 160cm olan biri anlatimlarda 2 metre olur! Bundan dolayi köylüsün! Bende senin sahtekar yüzünü her seferinde aynada yansiticam..... |
|
||||
|
||||
Zitat:
ben köylününde sehirlininde birbirinden üstün olmadigini biliyorum. köylüde sehirlide benim gözümde türlü türlü masal üreten insan degil. genel kültür dedigin köylüleri asagilamaksa haklisin, bende öyle kültür yok. ama sende olan genel kültürü bizzat sahit olduk. sende kalsin senin kültür anlayisin. |
|
||||
|
||||
Evet!
Zitat:
Sen ister kabul et ister kabul etme!Gericiligin ilk örgütlendigi yerlerdir köylüler! Ben köylü kültürünün abartan geri yönlerine karsiyim,modernlesememesinin esas nedenide senin önderlerindir! |
|
||||
|
||||
Zitat:
bak sana bile bunu ögretebildigime sevindim. bi adim daha ileri gidip toplumlara (köylü/sehirli) hakaret etmezsen burada insan gibi her konuyu tartisabiliriz. |
|
||||
|
||||
Aferin!
Zitat:
Hem sen kimsin ki,benim yazdiklarimdan,tarzimdan dolayi elestireceksin?Seni insan yerine koyan mi var burda! genel kültürün zayifti,sana ders verdim sadece! |
|
||||
|
||||
Zitat:
senin genel kültürü yüksek atalarin eseklerle konusup aferin demis olabilir ama onlar beni baglamaz. birsey ögrendigin ve sözümü dinledigin icin sana aferin dedim. |
|
||||
|
||||
:))))))))
Zitat:
Baksana o kadar pislik kustun burda,alcak birini savundun bir de sahtekarca,simdi kalkip aga-babalarin gibi demogoji yapiyorsun! Sen ve senin gibiler,benim gibi düsünen insanlardan hep korkmussunuzdur! Sözde kelime oyunu yaparak yazman,aptalca baskalarinin yazdiklarini savunmak icin carpitman demektir! Aciyorum sizin gibi zavallilara ben! |
|
|||
|
|||
İktidarda AKP değil de, CHP ya da başka bir parti olsaydı ve aynı şeyleri yapsaydı, ben onları da eleştirirdim. Yazdıklarımın yanlış olmasını isterdim ama ne yazık ki beni yanıltacak bir politika yürütmüyor AKP!
|
|
||||
|
||||
Zitat:
bunlarin farkini ögrenmeniz gerekir. simdi NTV ve Handelsblatt'in yazilariyla AK Parti'nin ne alakasi oldugunu acikla. Hic alakasi olmadigi halde niye yine AK Parti'den baska birsey demiyorsun? |