| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
burdan baslayin bence gercekleri ögrenmeye....
|
|
||||
|
||||
salih sen gercekten alcaksin!
Kurt-Türk derken neyi kast ediyorsun bilmiyorum,ama bir ulus haklarini istiyordiye düsman kesiliyorsan alcaksin!
Alevi sunni diye bir tartismayi ben degil sen baslatiyorsun! Alevilik islamiyette bir mezhep olmadigina göre neye dayanarak,alevi sunni catismasi diye yansitiyorsun onuda bilmiyorum! Alevilik bir din veya mezhep degildir,bunu o truva kafana sok! |
|
|||
|
|||
Zitat:
|
|
||||
|
||||
Zitat:
Zirvalayan yine sensin. Millet okuyordur Yazdiklarini. Ben kardeslikten bahsederken sen ayrimciligi savunuyorsun ve utanmadan birde bana sen yaptin diyosun. Esnek ve kivraksin. Ip cambazi seni. |
|
||||
|
||||
Salih
Kanat getirdim sen gercekten alcaksin!
Sen ve senin gibi bir örümcek beyinli biri daha vardi burda,ikinize iki satir cevap verdim,anlama kapasitenden belli ki sen yazilanlari gözlerinle degil baska yerinle okuyorsun! Bak asagida,senin yazdiklarin ve simdi savundugun düsünce! Baska söze gerek yok! |
|
||||
|
||||
Kendini alevi diye yutturan salihe
Zitat:
Suudi arap ali ile,alevilerin alisini bile ayirt edemeyen asla alevi degildir!Bir tarafta islamin yayginlasmasi icin kilic kullanan kan emici bir yaratik,diger tarafta insani esas cikis noktasi olarak gören ve esit yasayan alevilik!Nasil baglanti kuruyorsunuz anlamiyorum gercekten? |
|
|||
|
|||
Cenk kisa ve net. Alevilik sünnilik degildir ve sünniligin deger yargilarina göre ölcülemez. Ama alevilik Islam disi da degildir cünkü temel direkleri Islam'in olmazsa olmazlari.
Ancak bu cok ayri, cok bilgi gerektiren ve con derin bir konu! Zitat:
|
|
|||
|
|||
Cenk senden özür dillerim. Son cümleni yanlis anlamissim.
|
|
||||
|
||||
yine istediginiz olmadi
Zitat:
Sen sen ol Bu sacmaliklarini bir yerlerde konusma. Insan bu kadar sacmalarmi. Benim yazdiklarima bir bak birde senin anladiklarina. Yuhhhhhh sana |
|
||||
|
||||
Zitat:
Türk Cumhuriyetini Raki ci lar kurmu$ sa eger ..bunu kabul ediyoruz , sizde de gidin Raki icmeyen bi Cumhuriyet kurun senin bu topraklar da ne i$in var oylese ?? |