| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
Zitat:
bonzai ist beosnders gefährlich weils sofort süchtig macht und für umgerechnet 1 euro zu kaufen ist. so günstig waren drogen noch nie. |
|
||||
|
||||
Zitat:
Madem gay degilsin neden forumlarda ozel mesajlarda erkeklere asiliyorsun? Sana gay erkek arkadasinla mutluluklar. Erkeklerin pesini birak ve siteyi amacina gore kullan Herkes 3-5 sahte profil kullaniyor bu nedir ya. |
|
|||
|
|||
hahahaha TSKLR ne bes 10 tane, o da yetmez 20 tane!! hahahah
Zitat:
terbiyesiz, ben Fake falan degilim!!!!! dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis, daha ne deyim ben sana cok bilmis!!! sanki bir Imogdi sana yetmiyor Allah Allah!! 20 tane senden gelse bu da fark etmez, cünkü onun Fake ihtiyaci kesinlikle yok, ondan bir tane bile sana kesinlikle fazla geliyor, baksana Imogdiye demedigin kalmamis o da yetmemis erkek degilsin diyorsun cok ayip gercekten!! biri sana dese merak ediyorum sen ne tepki verirdin Bosphorusssss ????? .... .... |
|
|||
|
|||
vergiss den Dummdödel
Beyaz vergiss den Dummdödel doch!
.................................................. .. hahahhahaaaaaaaaaaaahahahhahahahahahahahahaha bosphorus hat selbst Probleme mit seiner eigenen "Männlichkeit", deshalb greift er andere Männer an. Er ist doch neidisch auf solche Männer, hundert pro. Der ist es nicht Wert, dass man ihn Ernst nimmt, ganzzzzzz ehrlich! Ich lache über solche Komplex geladenen Männer, der hat bestimmt nicht mal eine Freundin oder Ehefrau und wenn doch dann nur als Alibi. hihihiihihihihihihihihihihhhhihihihihiihiihihhihhi hihihihihihihihiihi |
|
||||
|
||||
Zitat:
Imogdi gibi kimsenin su ana kadar savunmadigi karaktersiz ve cirkef birinin erkekligi hakkinda ''Imogdi kesinlikle erkek'' diyecek kadar emin konusan kisi ya sahte profilidir ya da onunla ayni yataktan gecmis kisidir. Turk kulturunde erkeklik kompleks konusudur, birinin erkek olmadigi soylendiginde hemen savunmaya gecer. Bu savunmayi vaybee gibi sahte profillerin havada ucustugu platformlarda yapmak oldukca kolaydir, birkac sahte profil acilir, bir sure bekletilir, daha sonra oyle bir soz geldiginde bu profiliyle yaptigi gibi sazanca atlar ve kendini belli eder. Ayni bu profilin verdigi reaksiyonu verir. Eger birisinin ''kesinlikle erkek'' oldugunu iddia ediyorsan, yukaridaki ihtimallerden hangisi dogru? Cunku birisinin erkek oldugundan emin olmak icin ya birlikte olmus olmak gerekir ya da sahte profili olmak gerekir, madem o kadar iddiali konusuyorsun o 2 ihtimalden birini sec. Bence ikinci ihtimal daha agir basiyor. Imogdi bir gay ve burada erkek arkadas ariyor. Onunla guncel basliklarda tartistiktan sonra onun hakkinda bana gelen mesajlari print screen yaparak sana ozelden gonderebilirim kendin gor. Ben forumlari kimsenin okudugunu sanmiyordum meger bayagi kisi okuyormus, bayagi kotu bir unu cikti. Gay birinin farkli profillerle gelip erkek oldugunu kanitlamaya calismasi gulunc ) Ama buna niye bu kadar kiziyorsun anlamiyorum, gay olmak suc degil ki. Herkesin kendi tercihi. Olabilir yani. |
|
|||
|
|||
Bosphorus'a tercüme :)
Zitat:
Beyaz bu aptali bosversene..... hahahah..hahaha Bosphorus kendi erkekliyi ile sorun yasiyor, o yüzden baska erkeklere saldiriyor. Yüzde yüz, öyle olan erkekleri kiskaniyor. Onu ciddiye almak deymez, inan bana. Onun gibi kompleksli erkeklere gülerim, eminim onu ne kiz arkadasi nede esi vardir. Var oldugunu savunursa, sadece hava olsun diye söylüyordur. Hihi..hihi @Bosphorus: huhusananene senin icin yazmis @huhusanane: bir hakkinda dedi kodu yapiyorsan eger, en azindan onun yazdigi dilde yapta, cevabi varsa alabilesin. Dipnot: huhusanane, kendine sectigini isim bile senin kim oldugunu ifade ediyor. Biraz huyunu törpillesen iyi olur!! |
|
||||
|
||||
kavga ettiginiz konuya bakin.
birakin bosphorus ve imogdi kendi aralarinda kavga etsin niye karisiyorsunuz. imogdi bosphorusa ana avrat küfür ederken iyide karsiligini alinca kötü mü oluyor??? so wie man in den wald ruft schallt es schallt es heraus |
|
|||
|
|||
benden sanane be Allahin akillisi!!!!
Zitat:
...... gercekten güldüm sana Bosphorus Efendi, o iki ihtimalde hayir bunu bil, bir ücündü ihtimal daha var ister sen biraz daha düsün, belki Allah sana az da olsa biraz akill vermistir diye umut ediyorum!!! Bosphorus: ------------ "....gay olmak suc degil ki. Herkesin kendi tercihi. Olabilir yani." => Anlasilan sen kendin icin bunu anlatiyorsun. Kusura bakma ama yoksa senin yazdikalira baska bir alam veremiyorum Bosphorus Bacimmmmmm!!! Kizzzzzz haklisin suc degil istersen sen "Outing" yap kesin rahatlarsin hahahhahaha lol Suclama icin kanit gerek!! ========================== Ha bir de bunu bil, sen Imogdiyi sucladigina göre buna dahil kanitlarin var, HANI SENIN KANITLARIN, kanit bekliyorum senden kanit!!! Baska bir sey bilmem ben kanit isterim!!! Her hangi bir Mahkeme senden kanit ister, bende senden kanit istiyorum!!! Kanitin yoksa kessssss sesini istersen. ...... |
|
|||
|
|||
Kiskanma beahhhh
Zitat:
hahahah istersen sen Imogdiyi kiskanma!!! ....... |
|
||||
|
||||
kiskanmiyorum sadece tek tarafli olmanin dogru olmadigini bilmeni istiyorum.
birinin ana avrat küfür etmesine göz yumup baskasinin sadece gay demesine tepelere tirmanmak pekte mantikli gözükmüyor. bosphorusa hakaret etmek istiyorsaniz bunu acikca yapin ama bahanelerin arkasina saklanarak yapmayin bunu. |