| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
So eine Schwuchtel hat die Eurovision gewonnen habe ich gehört. Traurig, traurig!
Entweder haben wir es mit irgendwelchen zur Höhle in Neandertal degenerierten Schwachmaten zu tun oder mit irgendwelchen Schwuchteln. Keine Neandertal hortlaklari und keine Schwuchtel! Ist das denn zuviel verlangt? Geändert von Ask_Sehidi (11.05.2014 um 22:50 Uhr). |
|
||||
|
||||
Zitat:
ne varsa eskilerde var .. https://www.youtube.com/watch?v=dYq1izW08qA |
|
|||
|
|||
Zitat:
|
|
|||
|
|||
Gecenlerde birisi gelmis bana '' aman fethullah gülen'den, kitaplarindan uzak dur '' diyor..
Arkadaslar Siz siz olun, lütfen kimseye böyle seyler söylemeyin, kendiniz den sogutabilirsiniz.. ben sakin, sogukkanli bir insan olurum gülüp gecerim ama kalbinizi kiracak cok insan var dünyada, haddinden cok.... |
|
|||
|
|||
Sahsen cok güzel ve basarili bir gün gecirdim sükürler olsun! Ama yine icimde bir sizi var! Madencilerin ölümü benden sanki bir seyler alip götürdü..
Makarnacilar, oduncular, kömürcüler, size bedava gelen o kömürlerin ucuzlugunun neye dayandigini görüyormusunuz? Ama nerde? Kime diyorum.. Ya da kime yaziyorum! |
|
|||
|
|||
Beyin ölümü gerceklesmis olmasi muhtemel olan su kefen giyinip dolasan beynelminel zibidiler? Yolunuz maden ocaklarinin önüne düstü mü hic? Yoksa oralarin ne oldugunu, nerelerde oldugunu bilmiyormusunuz? Ama dogru ya beyni ölümü gerceklesmis Neandertal hortlaklarindan "düsünmek" gibi insani insan yapan yüce bir davranisi beklemek fazlasiyla fazlaya kacar...
Geändert von Ask_Sehidi (14.05.2014 um 19:58 Uhr). |
|
||||
|
||||
Ogullarini, babalarini, amcalarini, dayilarini, akrabalarini, arkadaslarini kaybeden ailelere Allah kuvvet ve sabir versin 15 yasinda bir cocugun bile kayiplarin icinde oldugu söyleniyor.
Cok üzücü bir olay Zitat:
|
|
|||
|
|||
Küfür de yerinde güzeldir! (Aziz Nesin)
Geändert von Ask_Sehidi (15.05.2014 um 14:20 Uhr). |
|
|||
|
|||
Oglum ciksana lan ortaya? Bu kadar korkma lan Kenan?
P.S. Aurum keske bu günleri görseydi. Galiba cok sevinirdi.. |
|
|||
|
|||
Oglum Kenan ciksana lan ortaya? Yoksa seni Ezan mi carpti?
|