| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
icimden söküversem kahrolasi derdini
bilki sana yenik, sana ezik olmazdi gönlüm |
|
|||
|
|||
Eski günler hayalimden gitmiyor
Bir dedigin digerini tutmuyor Yigidim ya sana gücüm yetmiyor Ne sevdigin belli ne sevmedigin... |
|
|||
|
|||
Hala koynumda resmin..
|
|
|||
|
|||
Sen git durma, aglasada gözlerim
Sana gülümseyecegim... |
|
|||
|
|||
gönlüm usandi, sana zar zor dayandi.
|
|
|||
|
|||
Biraz Orhan Baba'dan gidelim.. Istnalar kaydeyi bozmazmis
Ey alev yanaklim volkan dudaklim
Ne bir yalanim var ne gizlim saklim Her seye erdi de zavalli aklim Seni unutmaya ermiyor Aysem |
|
|||
|
|||
Ibo´danda cevap gelsin o zaman :)
Aysem aysem benim güzel aysem
ümidim hasretim herseyimsin aysem icimde hasretin seli deli eder beni deli cok özledim görmeyeli, dönecegim birgün geri! http://www.youtube.com/watch?v=e9hps5qcomc Pöff sese bak Aber Hülya Avsar war soooooooooooo hübsch! |
|
|||
|
|||
Bende Kirac'la devam ederim. Onda Ayse sarkilari cook
Asagidan gelir Türkmen koyunu
Selviye benzettim yarin boyunu Aman Aysam, yamam Aysam Daglar basi Duman Aysam Daglar basi duman olsa Seni burda komam Aysam... Not: tamam bir daha yapmayacagim tövbe ediyorum bir daha Arabesk buraya eklersem... |
|
|||
|
|||
Arabesk ekle de eski böyle asiri kimsenin tanimadigi aneyli kurbanli sarkilar ekleme bence
Arabesk ist cool ich mag arabesk Eee Aysem´li sarki varmi daha, düsün cikar kiyidan köseden daha AYÞEM - VOLKAN KONAK http://www.youtube.com/watch?v=jzRpRz3yhLs ayisem ineklerun hep karabas karabas gelir misun benumla yaylalara arkadas ayiseme yan gozle kimseler bakmayacak o yaylaya cikmadan cicekler acmayacak giyin kusan ayisem gel gec bizum koylerden bakacagum pesune utanirum ellerden atun benu atese cayir cayir yanayim koyun benu mezara ayisemle uyuyayim siir: evet aysem, memleketler icinde bir guzel memlekettir turkiye'm ve memleketimizde KADIN OLMAK ZOR ZENAAT bilirim. sen gittikten sonra degisen pek sey yok buralarda, yine rahsan var yine suleyman var ve yine orumcek beyinler... ablam kizina senin adini verdi,seslenmeye dayanamam.ama sen olume yan, yan da uyan,uyan da guldugunu bestelerime isleyeyim kadinim... ha! bu arada unutmadan, bu sene de sampiyonluga oynuyoruz ama sen olume yan, yan da uyan,uyan da guldugunu bestelerime isleyeyim kadinim...kadinim... |
|
|||
|
|||
http://www.youtube.com/watch?v=DydO_LJDJog
Sonrada güldüm halime, cocukmusun oglum diye ...Bu dizesine 10 puan veriyorum Itiraf ettim kendime, seviyormusum meger diye Sonrada güldüm halime, çocukmusun oglum diye Meger hep çocukmusum büyümemisim kalmisim Hiç farkina varmamisim daha sanki on bes yasim Aysem aysem aysem gül aysem güldür aysem Aysem aysem aysem yolun ecelimdir aysem Aysem aysem aysem gurbetten dönüsüm aysem Aysem aysem aysem rüzgarim gülüm gül aysem Ayse mutlu biten bir masal, madalyonun güzel yüzü Hem kontes hem köylü kizi, ahh ne diyeyim peri kizi Ben seni sevdim sen beni sevmesende olur Zaten ask budur Ama yinede Hadi neyse |