| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
wieso soll ich deinem nur so dahin "geklatschten text" aufmerksam durchlesen?
es ist ein einfachter text, stell es jetzt nicht so dar, als ob es deine facharbeit wäre. es ist wie schon gesagt wurde, ein sinnloser text, dazu brauche ich keine analyse zu machen wobei ich das mit der jungfräulichkeit ja schon zwischen den zeilen gelesen habe und was humorvolles an dem text konnte ich auch nicht feststellen es ist doch egal, aus welchen gründen jmd alleinerziehend ist, tut nicht zu sache. ob es selbsterklärend ist, die frage solltest du dir lieber stellen. was nun..zählt der charakter oder sollte sie doch lieber keine altlasten haben? |
|
||||
|
||||
Yazık...
Acikcasi yakistirmadim Sana bu tür yazıları, gerçi seni tanımıyorum bizzat, ama yıllardır okudugum şahısın bu tür fikirleri gerçekten çok şaşırttı beni.
Oturup seninle bu konuyu tartışmayacağım, ama kınama, başına gelmeden ölmezsin.. Şunu da söyleyim, keşke herkes senin gibi sahı düşüncelerini bastan açığa verse de, çocuklarını ve kendilerini böyle şahıslardan uzak tutsa. Bırak kadınlara karşı yaptığın hakareti , çocuklara keşke böyle çirkin şeyleri kondurmasaydın.. Yazık gerçekten.. Allah kalbine göre versin. |
|
|||
|
|||
Selam Zeynep selam soulrider80,
cocuklara nerde hakaret etmissim? Elbette ki ben düsüncelerimi söylerim. Kimseyi kullanmak ya kandirmak gibi bir niyetim yok. Ben hanif bir müslümanim (sünni degil) ve türkmen kültüründe yogrulmus ve kendini gelistirmis bir insanim. Edebim erkanim var, örfüm adetim var. yapip yapip tövbe etmekle olmaz bu isler... Isteseydim tatli dilli sirin sözlü olabilecegimi düsünemiyormusun? Sen benim foka bastigimi mi saniyorsun? Belki kapi acmak degil derdim, belki bana acilan kapiyi carpip katmak olamaz mi? Belki köprüleri yikmak istiyorum. Olamaz mi? Allah cümlizin hakkinda hayirlisi ne ise, onu versin. Ben ölümün aslinda gercek hayatta gecisi olarak algiliyorum Yeyip yedirmesi hostur Dayan kahpe yürek tastir Can dedigin ucan kustur Kus kafesten ucar bir gün Pir Sultan'im düsümüzde Uzak degil karsimizda Baykus mezar tasimizda Dertli dertli öter bir gün... Zitat:
|
|
||||
|
||||
[quote=Zeynep;2121501]Acikcasi yakistirmadim Sana bu tür yazıları, gerçi seni tanımıyorum bizzat, ama yıllardır okudugum şahısın bu tür fikirleri gerçekten çok şaşırttı beni.
Oturup seninle bu konuyu tartışmayacağım, ama kınama, başına gelmeden ölmezsin.. Selam Zeynep, burada eski bir user vardi feyzade nikinde din bezirgani bir bayan,yazin bana onu hatirlati.. kinama basina gelmeden ölmezsin yazmissin? lütfen beni bir aydinlatirmisin? bu kuranin kanki ayetinde ve hanki süresinde yaziyor? arapca yazisini türkce tercümesini bizlerle paylasirmisin? |
|
|||
|
|||
Olmayan beynine sicayim salak , sende kendini nimmeten saniyorsun ya öküz
Zitat:
al kendini izle https://www.youtube.com/watch?v=9iBtv3YgU-k |
|
|||
|
|||
Zitat:
bunlarin vaybee harici bir hayatlari yok |
|
|||
|
|||
Az degilsin läng...
Bir yerde bir nickle sözüm sözdür ayaklari yapiyorsun sonra da baska bir nickle kivirmaya hakarete devam, maskararliga devam. Ama sen netice de Hz. Ömer'e bile Cola icirirsin, bundan ne anlarsin.. Kendi yapini, kendini yaptigini ve davranislarini baskasina yamamaya calisiyorun. Cok uyaniksin alimallah. Sorsam oruc ta tutarsin, namaz da kilarsin, dini bütün müslümansin, ve müslüman oldugunu iddia iddia eden hirsizlara Allah icin oy bile istersin. Hatta soycu-irkci Osmanogullarinin sen kendini torunu zannedersin. Basin bi yana oynuyor, dötün bir yana oynuyor.. Aklima hep bu hep bu coban geliyor senin satasmlarini, küfürlerini, üc kagitci $ark kafasini görünce... Baska ne deyim artik, Allah seni islah etsin. Ağanın biri çobanına 100 koyun teslim etmiş. Çoban koyunları yaymaya götürmüş. O gün hava bozmuş, müthiş yağmur yağmış. Sular, seller, şimşekler, yıldırımlar... Koyunlar telef olmuş. Çoban elinde bir deriyle ağanın huzuruna varmış. Ağa o sırada sofrada yemek yiyormuş. Çoban başlamış anlatmaya: Yağmur yağdı, gök çatladı. 72sinin ödü patladı. Önden gitti baş toklu, Arkasından 5 toklu. 10unu verdim kasaba, 10unu katma hesaba. Kurt kaptı birisini, birinin getirdim derisini. Ağa kızmış, hiddetlenmiş. Sofrada duran yoğurt kasesini kaptığı gibi çobanın suratına çarpmış. Çobanın haliyle eli yüzü yoğurt olmuş. Çoban da cevaben: Ağam, hesabı düzgün verenin yüzü böyle ak çıkar, demiş. https://youtu.be/pzKfdDcfsUA Zitat:
Geändert von seyrangah_06 (02.06.2017 um 18:22 Uhr). |
|
||||
|
||||
Zitat:
kuran din olsun,dinimiz kuran olsun gibi bir derdi yok bu imansizlarin, bunlar kuran ve Allah dü$mani iblisler bu pisliklerde zere kadar iman olsa kurana inanci olsa , burada chate kurup kadinlara iftira atmazlardi sizlerin resimlerini calip burada yüklemezlerdi.bu pislikler kurana deyil arabizme tapiyor, oda bunlara sövse amin derler..anlamazki ne dedigini. Kurana iftira atmaz,Allaha $art ko$maz ...Sor !müslümanim derler.Sor !niyetliyim der...Ramaznin anlamini bilmez...bunlar icin Ramzan demek... Yalini yää ,günde 5 vakit yat kalk demek..ramazan bunlari icin bundan ibaretdir...cektikleri besmelenin anlamini bile bilmediklerini bilmez bu din bezirganlari bilgisizin önünde din inegin önünde cicek gibidir derdi ninem,inegin önüne koy cicegi saman la ayirt edemez yer.. $eytan bunlari gördükce Allaha sitem ediyordur,bunlar vardida beni niye yarattin diye,ben bunlarin yaninda ise yaramam diyordur Geändert von Lara__ (31.05.2017 um 00:42 Uhr). |
|
|||
|
|||
„Spreiz die Beine“
Zitat:
|
|
||||
|
||||
Zitat:
kuran din olsun,dinimiz kuran olsun gibi bir derdi yok bu imansizlarin, bunlar kuran ve Allah dü$mani iblisler bu pisliklerde zere kadar iman olsa kurana inanci olsa , burada chate kurup kadinlara iftira atmazlardi sizlerin resimlerini calip burada yüklemezlerdi.bu pislikler kurana deyil arabizme tapiyor, oda bunlara sövse amin derler..anlamazki ne dedigini. Kurana iftira atmaz,Allaha $art ko$maz ...Sor !müslümanim derler.Sor !niyetliyim der...Ramaznin anlamini bilmez...bunlar icin Ramzan demek... Yalini yää ,günde 5 vakit yat kalk demek..ramazan bunlari icin bundan ibaretdir...cektikleri besmelenin anlamini bile bilmediklerini bilmez bu din bezirganlari bilgisizin önünde din inegin önünde cicek gibidir derdi ninem,inegin önüne koy cicegi saman la ayirt edemez yer.. $eytan bunlari gördükce Allaha sitem ediyordur,bunlar vardida beni niye yarattin diye,ben bunlarin yaninda ise yaramam diyordur |