| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
Orasi öyle de ama ben biliyorum Yozgat-Merkez'e bagli bir cok alevi köyleleri AKP'ye oy veriyor! Alevilerden kaypak cikmayacak diye bir kanun mu var? Artvin-Hopa'da ama AKP'nin tozu bile görünmez! Artvin-Hopa'da da Alevi yok! Yani yerlisi, köylüsü möylüsü vesarie.
Zitat:
|
|
||||
|
||||
Yeni hinzir pasalar!
Alevi olupta oy veren vardir,bunu zaten biliyoruz...Bazi haysiyetsiz kisilikler kendini para karsiliginda satiyor!Mesela dersime hic giremeyen gerici yobazlar,bir kac uyusturucu taciri araciligiyla dersimde oy almistir....
Fakat bu adi gecen kurum,direk akp destekli bir gurup oldugundan alevileri temsil etmesi imkansizdir! Bu paylasimi yapanda bu kurumda,ak partinin turuva oyunlari isiginda ortaya cikmistir! Mesela denimor adi altinda ki zat ta ayni kisilikte biridir,satilik beyinler bunlar! Namertlik,sahtekarlik ve yalandan baska birsey bilmezler...... |
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Dogrudan temsil etmesi imkansizdir diyorsun ama netice oylari aliyor mu sen ona bak!
Ben Yozgat'li birisini taniyorum! Yozgat bizim oralara fazla uzak degil. Neymis AKP hizmet etmezmis eger AKP'ye oy vermezselermis.. Aslinda ayni yere cikiyor satiliklar! Allah'a büyük konusmak istemiyorum ama onlarin da kendilerine göre düsünceleri vardir! Zitat:
|
|
|||
|
|||
O oylari calmislardir! Mezarlarda yatanlarin oylarini o kefenleriye dolasan neandertal hortlaklari toplamislardir
Zitat:
|
|
||||
|
||||
Hep aynı nakarat
|
|
||||
|
||||
Zitat:
|
|
|||
|
|||
Valla sana acik söylüyorum en cok satiliklar arasinda Erzincan-Tercan'lilar cikiyor. Onlar kadar, serefsiz, kaypak, cigeri bes para etmez, satilik namertler görmedim ve yok Türkiye'de! Erzincan-Tercan'liyim dedimiydi birisi kusasim geliyor!
Zitat:
Geändert von Ask_Sehidi (25.05.2014 um 01:17 Uhr). |
|
|||
|
|||
Toplumun dejenere olmasi icin aslini unutmasi lazim! Insanlarda artik kimlik bunalimi dedigimiz bir sey ortaya cikiyor! Ben bu konuya fazla sosyoloji acisindan yanasmak istemiyorum.
Bir söz vardir bizde, kaplumbaga cikmis kabugunu begenmemis! Öyle tiplemelerin kendilerini hayiri yok ki baskasina hayiri olsun! |
|
||||
|
||||
Zitat:
Dersim demenize bile bu hukumet izin verdi unutma. Chp mhp dsp anap dyp dersim dedinmi kaziga oturtutlardi seni. Bu kadar mi senini bilgin . Birde derxim liymisin. Senin daha cok birlikcilik yapman gerekirken boluculugu tercih ediyorsun. Dersimin turkcesini de soylede millet anlasin nerden geldigini. Dersimi pek batidaki ler bilmez. |