| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
Zitat:
|
|
||||
|
||||
Arkadaşım sen bence Atatürkçü değil Kemalistsin
|
|
||||
|
||||
Zitat:
|
|
||||
|
||||
Ben Abdullah Öcalan
Zitat:
|
|
||||
|
||||
Zitat:
sen levantinle iyi arkadas olursun. |
|
||||
|
||||
Der_Levantiner´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ne Atatürk'cüm ne de Kemalistim ben. Ben Atatürk'üm! Anliyormusun? Iki Mustafa Kemal vardir. Biri ben, et ve kemik geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni yaşam ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim girişimlerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur! ------------------------- Zitat:
Aslinda Abdullah öcalanida Kemalistler dogurdu Yatsin kalksin onlara dua etsinler.Ücbes ermeni caplcusunu, Türk ve Kürtlerin basina bela ettiler. Bunun vebalini kemalistler ve fasist satilmis kürtler pek yakinda ödeyeceklerdir |
|
||||
|
||||
Zitat:
Senin dünyadan haberin varda bogazinda kimin tasmasiyla gezdigini görebiliyormusun Iste sizin gibilere gönüllü köle diyorlar.10 bin yillik devlet gelenegi olan Türk milletini bati medeniyeti diye diye batiran satilmislarin Türk milletine söyleyecek ne sözü nede verecek bir recetesi vardir.Milletimde zaten deptelimontof kafalari komünizmle beraber tarihin karanlik ambarlarina harmanladi, simdi sira emperyalist kapitalzmde...Insanligin ve doganin yegane hayat nizami insan kelami karismamis KURAN Anayasa olacak Bütün dünya zulümden arinacaktir,.Cünkü Bütün beseri sistemler denendi ve iflasin esigine geldiler.Dünya mustazaflari lisanen ve lisani hal ile Islam diye haykirirken bizdeki bati kuklalari bu gercegi göremiyor. Binaenaly Senin dünyan benim dünyami tasavur bile edebilecek durumda degil.Bugünkü Kürt meselesinin musebibi kemal ve kemalistlerdir.savastigimiz bati emperyalizminden ahlak kanun dilenmeseydiler ingilizlerin ve siyonistlerin hatiri icin HILAFET ILGA EDILMESYEDI, kerkuk musul batum B trakya 12 adalar masada peskes cekilmeseydi, kürtlere verilen sözler yerine getirlseydi bugün bunlarin hicbiri yasanmazdi Isyan herdönemde olur..Sanki Türkler isyan etmemismi Sen birak kürt isyanlarinida tarihte kurulan bütün Türk devletlerini yine türk ihanetcileri veya türk gecinenlerin yiktiginin neden ve nicinlerini arastir Hadi simdi arastirdiktan sonra bugüne kadar kandirmaya calistigin insanlarada dogruyu anlat Senin gibi basit provokatörlere ayirdigim zamana yazik. s aygi saygi degerlere Geändert von turkogluturkiye (17.09.2011 um 00:04 Uhr). |
|
||||
|
||||
Zitat:
Soru soruyorum sorularima cevap yok. Ama polemik ne kadar istersen cok. Buna iste zaman israfi denir. Aslinda benim senin gibi basit millyetci gecinenlere ancak millyetciligin m'sinin hakkini bile vermeyenlere yazmaya bir saniye bile vaktim olmamasi gerekirdi ama ama neyse.. Sende herseyin farkindasin ama gökten tas yagsa bunu da laik, demokratik hukuk devletinden bilirsin. Sen Kürtlerin cogundan da betersin Türkoglutürkiye. Onlarin cogu herseyi devleten bekliyor. Sende benden mi bekliyorsun? Hadi eyvallah. Zaten artik burda siyaset hakkinda yazacak vaktimde istegimde gittikce azaliyor. Geändert von Der_Levantiner (17.09.2011 um 00:29 Uhr). |
|
|||
|
|||
@ ALL
Es kommt der Tag,da wirst Du Einsehen das es Vorbei ist. All die Worte liegen Scherbengehäuft um dich Rum und alles gesagte hallt unverständlich von den Felsen zurück. Man hat dich hinters Licht geführt und Du hast dort das Nichts berührt. Es kommt der Tag der dich verstehen lässt,das Wesen der Dinge,die gewährenden Dinge. Die Bühnen werden abgebaut,doch wie ein kleiner trotziger Junge haust Du mit den Stöcken auf die Pauke. Du lässt dir diese Party nicht von den fehlenden Gästen vermiessen,Du kannst ja auch alleine weiter Feiern. Wenn Du willst kannst Du die ganze Welt besitzen,ja Du kannst alles besitzen und es wird dir nie gehören. Das Höchste Gut ist der Freie Wille in unsere Richtung. In dieser Welt darf man sich nicht irren,sonst ist man nicht vor sich selbst sicher, Denn dann liegen all die Worte Scherbengehäuft um dich Rum und alles gesagte hallt unverständlich von den Felsen zurück. Dein Gefühl war der Fels in der Brandung,bereit dem Meer die Zeit ab zutrotzen. Es schmolzen zerflossen die Wogende der Gicht,an dem Tag als Du dich geirrt hast. An diesem Tag lerntest Du das nichts auf der Welt sicher ist,nicht einmal der Tod. Denn wenn nichts mehr sterben kann weil alles schon Tod ist dann stirbt auch der Tod und berührt die Dunkelheit. Man hat dich hinters Licht geführt und Du hast dort das Nichts berührt. Es kommt der Tag ,an dem Dir das Egal ist.Es wird der schönste Tag deines Lebens sein. |
|
|||
|
|||
Zitat:
Insallah ve Amin! saygilar! |