| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
Zitat:
Ab jetzt gilt dem mein Augenmerk, sollte sich dir gegenüber weiterhin so verhalten, dann werde ich mal ganz andere Saiten aufziehen und mit ihm ein Exempel statuieren! |
|
|||
|
|||
:-)
Yok ya bosver. Ben kavgalar bitsin diye elestirdim ama adam o kadar seviyorki kavga etmeyi. Birini bitirse digerine basliyor. Bisey yapmana gerek yok. Ben onun gibi on tanesiyle bas ederim evelallah. Street Fighter Chung Lee Ya da birakirim kendi kendine konussun dursun. Kendi basini yesin. |
|
|||
|
|||
Burasina cevap yazmayi unutmustum
@OnMyOwn
Kadinlarin gücüne gelince, kadinlarin gücü fizik kurallarina aykiri ve ötürü bir sey. Dogum esnasinda kadinlari cekti aci, bir insanin kemiklerinin kirilmasindan cok daha yüksekteymis! Bir erkegin insan olmasi kadinlara saygidan gecer. |
|
|||
|
|||
Zitat:
Küfür bile yerinde güzeldir (Aziz Nesin) |
|
|||
|
|||
Evet cok dogru. Allah kadinlari aciya daha dayanikli yaratmis. Ama Assitoni bana elbetteki aci veremez. It ürür kervan yürür. PC yi kapatinca gider.Hic sansi yok. :-)
Geändert von OnMyOwn (13.04.2013 um 23:43 Uhr). |
|
|||
|
|||
Zitat:
Eger simdu Mülltoni rüyalar alemine daldiysa iddiasina varim, elinde bir makinali tüfek beni kovaliyordur kel kafasinca |
|
|||
|
|||
:-))) ++ Yarin Forumdaki en disli/zeki üyelere ne yazsam da sinir etsem diye düsünüyordur kendince.
|
|
|||
|
|||
Yarin görecegiz bakalim Aber ich bereite mich auf das allerschlimmste vor
|
|
|||
|
|||
Yarin hava bugünkinden daha güzel olacakmis. Degerlendirmek gerek. Istedigini yazsin sallaa.
Ben cikiyorum, iyi geceler. |
|
|||
|
|||
Zitat:
Birazdan bende cikacagim, sana da iyi geceler dillerim.. |