| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
Zitat:
bak eskisi gibi kürtlere küfür etmekten uzak duruyorsun. |
|
|||
|
|||
Benim milliyetcilik anlayisim böyle iste
Zitat:
Ben herseyden önce insanin insan olmasina deger veririm. Benim milliyetcilik anlayasimin gelenegi vardir aslanim.. Bak bir yanlisi daha düzeltiyim, hic bir zaman bütün bir camiayi ne severim ne de düsman kesilirim.. Benim sert tavirim, vatani ve milleti, sahsi cikarlari ugruna satanlarlardir.. Bir gemiyle kelle koltukta vatani icin canla basla mücadele edeni bas taci ederim, ama cocuklarini milletin parasiyla gemiler ve gemicikler alanlara da hicte bir hos gözle bakmam... dörtnala gelip uzak asya'dan akdenize bir kısrak başı gibi uzanan bu memleket bizim. bilekler kan içinde, dişler kenetli, ayaklar çıplak ve ipek bir halıya benzeyen toprak, bu cehennem, bu cennet bizim. kapansın el kapıları, bir daha açılmasın, yok edin insanın insana kulluğunu, bu davet bizim...yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine, bu hasret bizim... |
|
||||
|
||||
bir kerede omurgali olup gercekleri söyleyemedin.
ben dönenleri ezmen affederim. hatani gördün ve döndün. bravo diyorum. bir daha irkcilik yaparsan kulaklarini tavaya civilerim. ps. vaybee nin iyi yanlarida var, evde ögrenemediklerini burada koskoca adamlara ögretiyorum. bu egitimsizleride adam edecegim ama ne zaman? ? |
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
bazi zamanda susarak...
gökteki yildizlari saymak gerek....
|
|
||||
|
||||
2inci evliligmi bi Kürt erkegiyle yapmış olan bı kadın olarak diyebilirim ki,Kürt erkekleri kesinlikle daha iyi eşlerdir..
|
|
||||
|
||||
Zitat:
türkünde iyisi, kürdünde iyisi vardir. |
|
||||
|
||||
Ben aksini iddia etmedim ! Bende öyle ydi dedim!
|
|
||||
|
||||
@HERRLCHKEIT IRK derken,, önemli degilde,, müslümanlik sartdir..orda ayirim yaparim isde! cünkü islamda bunu emrediyor..inancli müslüman olan es secmeyi!
|
|
|||
|
|||
sacma!
Zitat:
bi takim türk insanlarimizin hiristiyanlarla evlilik kurdugunu muhakkak duymussundur?! birlikte sahip olduklari cocuklar ya ne oluyorlar? |