| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
Ben sevdami yazdim daga taslara
Seher anlattim ucan kuslara Girer oldum hayallere düslere O yarin pesinden gitsem ne olur..... |
|
|||
|
|||
the las time
hayirdir? ne diye öyle zirt birt profilime ugruyorsun? yolladigin mailine özelden cevap vermeyecegim. ;p
tltime: naber? hersey yerinde mi? yessss, hersey süper! ;Pp |
|
|||
|
|||
Zitat:
Kendimi sordum bu iste bir bit yenigi var ama neyin nesi? Ilk kaynaktan yani senden ögrenmek istedim.. Bu kadar zerrecikler ne azi ne fazlasi, yoksa seninle "freundschaft"i was immer das bei vaybee heissen mag, iptal etmezdim.. Benim gizlim saklim yok, söyle bakiyim. Derdini söyle de derman olayim |
|
|||
|
|||
Pes!
Zitat:
anlasilan seninde kasintilarin tutumus. canim benim, seninle de mi biraz ilgilenmem mi istiyorsun. eh, hadi seni kiracagima, senin o cevrendeki dangalak kadinlarin kafasini kirarim beee hasta misi sen kardesim? kendi kendine ne gelin güveyi oluyorsun böyle!? kendi kendine alevlenip duruyorsun? senin gelincik midir nedir, eski yazilar hepsi duruyor... gözüne sokmam mi istermisin? |
|
|||
|
|||
ah canimmmm, bu yüzden mi freundschaftimizi iptal ettin !? demek bu yüzden o günden beri uyku girmiyor gözlerime :-)))
|
|
|||
|
|||
Zitat:
Weil ich vor paar Monaten deine mails gelöscht habe, hast du Gift Galle spuckend mir eine weitere geschrieben, so nachdem Motto was fällt mir ein deine Emails zu löschen . Auch das habe ich ignoriert.. hadi yalan de! Ich will dir mal was sagen... Nein ich lasse es lieber nichts ist schrecklicher als eine in ihrem Ego gekränkte Frau, auch wenn es hier im Forum ist... Geändert von the_last_time (14.10.2013 um 15:48 Uhr). |
|
|||
|
|||
dinle, senin gelincigin olsun yada baskasi olsun, genelde cevrendeki kadinlar iki yüzlü olduklari icin, seve seve iki yüzlüklerini gözlerine büyük bir keyfle soktum. tabi bu bir tesadüf, senin cevrenden olmaya bilirlerdide.
öylese, o olaylardan sonra ne diye benim pesimde deli divane gibi dolanip durdun!? üstelik iltifatlarda bulundun, örnegin: ruhu güzel kadin... vs vs beynine not et: kadin olsun erkek olsun, yanlis yapanin GÖZÜNÜ OYARIM. Geändert von zerrecikler (14.10.2013 um 16:08 Uhr). |
|
|||
|
|||
Bu arada bir sey da eklemek isterim. Ben hayvanlar aleminden insanlar alemine henüz o gecis sürecini tamamlamamis sürüngenlerden olmadigim icin her bayana da malum gözle bakmiyorum. Aurum olsun Benekalice olsun zararsiz ve temiz insanlar. Bilhas Benekalice gibi bir bayana hakaret etmek yakisik almiyor zerrecikler!
Seninle polemige girecek degilim! Cünkü sen o polemigi cok ariyorsun benimle de, git nerden bulursan bul! Benden sana ne hayir gelir ne polemik! Sadece yolunda arzik olsun! Kücük insanlar insanlarla, büyük insanlar fikirlerle ugrasirlar! |
|
|||
|
|||
Zitat:
hadi simdi, dogruuuuu, sevdigin hatunlarin koynuna sokul. |
|
|||
|
|||
Zitat:
ben uyarilarda, sadece o kisilerle muhabbet ederken dikkatli olman icin, bulundum. yarin yazdigin birseyi gelip sana karsi kullanmaya calisirlar. tabiki zamanla benim dediklerimin dogru oldugunu kendin göreceksin. umarim o zamana kadar bu serefsizlerden sana zarar gelmez. |