| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
Sevdiğim bütün yüzleri üst üste koyduğumda bile onun yüzü kadar güzel bişey çıkmıyordu ortaya!
|
|
|||
|
|||
Gel seninle ahd-ı iman edelim
Ne sen beni unut ne de ben seni Bağlanılım bir ikrarda duralım Ne sen beni unut ne de ben seni Gözlerim yolunu yar yaman yaman Sürmedim sefasın oldu bir zaman İrfan meclisine vardığın zaman Ne sen beni unut ne de ben seni Bir yare mailem bir de sıfata Yar odur ki yarin emrini tuta Belki yolum düştü gidem gurbete Ne sen beni unut ne de ben seni Gitme dilber gitme yüzün göreyim Al yanaklarına kurban olayım Bir emanetin var sana vereyim Ne sen beni unut ne de sen beni Abdal Pir Sultan'ım, çektiler dara Düşmüşem aşkına, yanarım nara Bakın ey erenler şu giden yara Ne sen beni unut ne de sen beni |
|
|||
|
|||
Sana en kutsal halimle değil, en insan halimle geldim… Seni bilgelikle değil, cahillikle sevdim…
|
|
|||
|
|||
İkimiz de aynı şeyi düşünüyoruz; ben Seni , Sen de kendini.....!
|
|
|||
|
|||
Seninle konusabilecek kadar heybetli degildi belki kelimelerim,
aman senin ruhunu sallayacak kadar derindi hissettiklerim... (Nazim Hikmet) |
|
|||
|
|||
Üzgünüm anne seni aldattım. Başka kadına aşık oldum.
Dokunmaya kıyamadığın güLüşümü, O'nun ugrunda soLdurdum... |
|
|||
|
|||
Ahmet Arif
Seni bağırabilsem seni,
Dipsiz kuyulara, Akan yıldıza, Bir kibrit çöpüne varana, Okyanusun en ıssız dalgasına Düşmüş bir kibrit çöpüne. Yitirmiş tılsımını ilk sevmelerin, Yitirmiş öpücükleri, Payı yok, apansız inen akşamlardan, Bir kadeh, bir cıgara, dalıp gidene, Seni anlatabilsem seni... Yokluğun, Cehennemin öbür adıdır |
|
|||
|
|||
Yumuyorum gözlerimi bakiyorum gözlerine....
Herkese iyi geceler |
|
|||
|
|||
Ala gözlerini sevdiğim dilber
Gel kara zülfüne kullar olayım Ak memeler domur domur terlemiş Sil kara zülfüne kullar olayım Kutnu zıbın geyme dedim geyindin mi El sözüne uyma dedim uydun mu Seni bana vermediler duydun mu Bil kara zülfüne kullar olayım Keklik gibi taştan taşa sekersin Top kuş gibi geri dönmüş bakarsın Beni görsen kaşın gözün yıkarsın Gül kara zülfüne kullar olayım Hemen ol da Karac'oğlan hemen ol Gel sen sahi güzellere tamam ol Ben ölürsem cenazeme imam ol Kıl kara zülfüne kullar olayım |
|
||||
|
||||
Bana bir şey söyle, ilkbahar gibi…
Çiçek aç mesela, veya yağ rahmet olarak içime veya gök kuşağı ol, sar ruhumu… Bir şey söyle, Sözü aşsın, öze değsin… Bir şey söyle, yanındayım mesela..? |