| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
yani ne demis?
1. “O karşılaşmanın atmosferinden dolayı istenmeyen şeyler olabilir, olmuştur da... Bunları yavaş yavaş elbirliği ile çözeceğiz”
2. “Küfür örf ve adetlerle alakası olmayan bir durum. Bizim lügatlarımızda yok. Küfüre karşıyım hem bizim statlarımızda, hem de başka statlarda. Bizlere görev devletin verdiği emirlerdir. Herkesin bu emirleri yerine getirmesi gereklidir” Aziz baskan diyorki: bizim stadimizda olan küfürler ile mücadele edecegiz ve bitirecegiz. küfüre karsi oldugunu söylüyor. bunun aynisini gecenledede demisti, demistiki bazen bazi kendini bilmezler futbolcularimiza bile küfür ediyor ve bunun ile mücadelemiz devam edecek. Simdi sana soruyorum: Aziz baskandan baska hangi baskan bu kadar siddete ve küfüre karsi mücadele ediyor? bir fenerbahceli olarak degil bir sporsever olarak bunu taktir ile karsiliyorum ve sonuna kadar destekliyorum vede tüm sporseverlerden aynisini bekliyorum. Öyle bir yazi icerisinde bir alinti yapip ve yazinin tamamini dikkate almamak demode birseydir ve art niyetliliktir. |
|
|||
Arkadas, yazdiklarini yollamadan önce
birde okusan?!?!?
Hic mi yapmiyorsunuz bunu Allah askina?!!! |
|
|||
Yeme beni Derbeder kardes...artniyetlik
icin yaptigimi söyleme!
Ayni metin icinde yine "bizim stad eskisi gibi degil, cok daha büyük. hersey benim kontrölüm altinda olmadigindan da oluyor böyle seyler" de dedi. Artniyetli olsaydim, bunuda yazardim. Benim dikkat cektirmek istedigim sadece kullandigi o cümleydi. Yani "olabilir böyle seyler" dedigi. Kendi stadi olunca olabiliyor, baska stad olunca, olmamali gibisinden. Neyse, fazla tartismakta istemiyorum. |
|
|||
ChampionsLeague-Paarungen:
Arsenal - Juventus
Lyon - AC Inter/Ajax - Villarreal Benfica - Barcelona Die Halbfinal-Paarungen: Arsenal/Juventus - Inter oder Ajax/Villarreal Lyon/Milan - Benfica/Barcelona |
|
||||
ben senin art niyetli olmadigini
biliyorum ama öyle göstermen beni üzdü. o yüzden biraz ileri gitim kusura bakma.
Siddet ve küfür her yerde var ve bunun azi cogu olmaz. aziz yildirim öyle seyler olabilir derken, dogruyu söylüyor, cünkü böyle gergin bir ortamda ne yazikki oluyor. ama adam prim tanimam diyiyor ve mücadelemi sürdürecegim dimiyor. böyle seyler normaldir demiyor. birde stada kontrol edemiyorum diyiyor. eskiden küfür oldugunda aziz baskan aga kalkar ve taraftari sustururdu, simdi statt iki kati büyüklügünde ve mac sirasinda tüm taraftarlara ulusmasi imkansiz. baska yöntemler bulmasi lazim. bu dogru birseydir, birde bu kadar mücadeleden sonra hala küfür oluyorsa ki oluyor, o zaman bu taraftar gurubu aziz yildirimi ve fenerbahceyi hice sayiyor demektir , o zaman fenerbahceyi ve baskanini hice sayanlarin isi olamaz trübünde, bence aziz baskan stadin her tarafina gözlemciler yerlestirmeli ve böyle seyleri atesleyen leri aninda tespip edip disari atirmali ve stada girisleri temeli veya en az yarim sezon olmak üzere bir süre icin yasaklanmali. tabiki aziz baskan daha iyisini bulup yapacaktir, tabiki bu kisa bir süre icinde gerceklesecek sey degildir bunlar uzunn vadeli seylerdir ve iyi bir sekilde incelenmesi gerekir. keske diger baskanlarda ayni tavri koysalar. bu arada bjk carsi gurubunu küfürden vaz gectigi icin tebrik ederin, herkes hata yapabilir önemli olan bunlardan ders almaktir. bjk carsi grubunun bjk trübünlerindeki hakimiyeti tartisilmaz, eger böyle devam edilirse inönü örnek statlarimiz dan birisi olacaktir. insallah böyle devam ederler. hersey sporumuzu güzellestirmek icin |
|
|||
Mein Tipp:
Diese kommen weiter:
Juventus Lyon Inter Barcelona Halbfinale: Juventus - Inter Lyon - Barcelona Finale: Juventus - Barcelona Sieger: natürlich BARCA! PS: schade, dass Lyon nicht erst im Finale auf Barcelona trifft |