| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
1. "Sen erkeksin, sen pasasin, sen söylesin sen böylesin" diye diye erkek cocuklarini pohpohluyorlar. Sonuc: Simartilmis, beceriksiz, beceriksiz oldugu halde özgüveni asiri yüksek simarik megolomanlar. Avare avare o disko senin bu disko benim dolasmaktan oturup ders calisacak vakit bulamamislardir. Yani Billy ye katiliyorum. Belki bircok sebebi vardir ama buda onlardan birisi.
2. Ailesi egitime önem vermemistir. Yol göstereni, akil vereni, destekleyeni olmamistir. "Bakarsan bað, bakmazsan dað olur" demisler. Bu cocuklar icinde gecerli. Geändert von OnMyOwn (14.03.2013 um 01:28 Uhr). |
|
||||
|
||||
Zitat:
evet bazi aileler öyle egitmis olabilir ama bu heriflerin kendi beyni yokmuydu??? bence sucluyu disarida aramak yerine kendilerinde aramalari lazim. biri kapitalizm sucludur diyor biri aileler sucludur diyor biri para puldan dolayi diyor.... hicbiri benim aptalligim ve gerizekaliligim demiyor!!! |
|
|||
|
|||
E tabi kendi isteksizligide vardir illa ki. Aileninde arkadan itiklememesi isine gelmistir. Elternunterstützung ist nunmal super wichtig. Elternsprechtaga gitmek, evde cocukla ilgilenmek. Bunlar önemli seyler.
|
|
||||
|
||||
man könnte sowas aber auch als natürliche selektion betrachten.
|
|
|||
|
|||
Zitat:
Einfach nur erbärmlich...... |
|
||||
|
||||
egitimin yasi yoktur.
erkeklerde yasi gecmis olsa bile dirsek cürütmesi gerekiyor. |
|
||||
|
||||
Weil die ein auf gangsta machen in der Pubertät
|
|
||||
|
||||
die machen auch mit 40 einen auf gangsta, hier sind genug dieser spezies unterwegs.
|
|
||||
|
||||
Haha..evet cogu öyle olabilir..Allah uzak etsin ne diyim..) Anerkennungs krieg nenn ich das mal..)
|
|
||||
|
||||
Zitat:
öyle anerkennung olmaz olsun |