| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
Iste Gercek Aleviler
Aleviler Müslüman olduklarini isbat ettiler!! capulcularin oyunlarini bozdular!
Iste isbati Geändert von 1insanol (24.05.2014 um 22:31 Uhr). |
|
|||
|
|||
Müslüman olmak icin AKP'li mi olmak gerekiyor? Islamiyet bu topraklarda Erdogan'dan önce de vardi ve ondan sonra da olacak!
|
|
||||
|
||||
Aslinda haklisin, öyle ifade etmem gerekmezdi, fakat bu yaziyi bazi alevilerin kendilerini Islamin disinda gördüklerinden, onlara atfen yazdim.
Islam hickimsenin insiyatifinde degildir. Hicbir partiyede mal edilemez.Aslinda Islam dini particiligede karsidir |
|
|||
|
|||
Atheist olan bir insan zaten dindar olamaz. Bu hristiyanlar icinde, müslümanlar icinde hatta yahudiler icinde gecerli!
|
|
||||
|
||||
Orasi öylede öyle aleviler var ki, Aleviligin islam Diniyle ilgisi olmadigini söylüyorlar.Ateistik demiyolar..Bu adim aslinda ateistlige giden yoldur.Dinle ilgisi olmayan bir aleviyi ateizmin, ve diger felsefi görüslerin hatta dinlerin kucagina atabilmek kolaydir.Belkimde bu bilincli kurulmus bir kapandir.
|
|
|||
|
|||
Öyle diyenler malesef var, ve malesef onlarda tarih bilgisi ve din bilgisi eksikligi var!
Zitat:
|
|
|||
|
|||
Zitat:
AK-sahtekarlık diyebiliriz bu tür üçkağıtçılıklara! Tayyip'in İstanbul-Kazlıçeşme ve Ankara mitinglerinde de AKP'liler aynı sahtekârlığı yapmışlardı. AKP'li olup da MHP bayrak ve pankartları açan bir grup vardı. AKP'ye oy veren vatandaşlarımızın inançlarıyla alay edip onları kandırdıkları gibi, Alevileri kandırma taktikleri bunlar. Alevilerin örgütlü yapısından korkuyor AKP. Alevi örgütlerini parçalamak, içten fethetmek, satın almak gibi Osmanlı oyunları boldur AKP'nin. |
|
||||
|
||||
Ben şimdi kolnden geliyorum bana akp 100 Euro verdi
Yav He He he [OUOTE=penalti;2085061] AK-sahtekarlık diyebiliriz bu tür üçkağıtçılıklara! Tayyip'in İstanbul-Kazlıçeşme ve Ankara mitinglerinde de AKP'liler aynı sahtekârlığı yapmışlardı. AKP'li olup da MHP bayrak ve pankartları açan bir grup vardı. AKP'ye oy veren vatandaşlarımızın inançlarıyla alay edip onları kandırdıkları gibi, Alevileri kandırma taktikleri bunlar. Alevilerin örgütlü yapısından korkuyor AKP. Alevi örgütlerini parçalamak, içten fethetmek, satın almak gibi Osmanlı oyunları boldur AKP'nin. [/quote] |
|
|||
|
|||
Bu söylediklerine inanabilirim. Çünkü Tayyip'in mitingine adam götürmek için Türkiye belediye kaynakları bedavadan kullandırılıyor (bedava metro, bedava otobüs,...). Buna 'taşıma suyuyla değirmen döndürmek' derler. Ama böyle bir değirmenin dönemeyeceğini AKP'liler dışında herkes biliyor.
Vatandaşların ödedikleri vergileri sonuna kadar kendi çıkarları için kullanan AKP'nin, tetikçi ve şovcu medyasında haftalar öncesinden Köln mitingi için çağrılar, reklamlar yapılırken, doldura doldura bir salonu ancak doldurabildiler. Geändert von penalti (25.05.2014 um 00:26 Uhr). |
|
||||
|
||||
Yav He he he heyapıyor yaptirma gücünüz yetiyirsa
Zitat:
Bu söylediklerine inanabilirim. Çünkü Tayyip'in mitingine adam götürmek için Türkiye belediye kaynakları bedavadan kullandırılıyor (bedava metro, bedava otobüs,...). Buna 'taşıma suyuyla değirmen döndürmek' derler. Ama böyle bir değirmenin dönemeyeceğini AKP'liler dışında herkes biliyor. Vatandaşların ödedikleri vergileri sonuna kadar kendi çıkarları için kullanan AKP'nin, tetikçi ve şovcu medyasında haftalar öncesinden Köln mitingi için çağrılar, reklamlar yapılırken, doldura doldura bir salonu ancak doldurabildiler.[/quote] |