| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Dünyanin bütün cicekleri - Selda Bagcan
Valla bir zamanlar ögretmen olmak istiyordum. Galiba ya Ingilizce, ya Almanca, ya Mathematik, ya Fizik, ya da Spor ögretmeniligi yapardim, belki de edebiyat kim bilir.. Bir cok defa sahit oldum cocuklarin benim yanima gelipte bana sormadiklari soruyu birakmadiklarini. Eski hayat arkadasim ve kendisi ögretmenlik yapiyordu ve cellist idi zaman zaman, Viyena Senfoni orkestrasinda görev aliyor, o da demisti.. Seni hic tanimayan cocuklarin sana senden bilgi edinmek icin yaklasmalari hayret verici. Cocuklar cekingen bir ceylandan daha da cekingendir aslinda demisti.. Kendisi de galiba Karac'oglan'i, Pir Sultan Abdal'i, Kul Himmet'i vs. taniyan Viyena Senfoni orkestrasinda ki tek müzisyendir Giderkene sirf kendisi gitmedi, iki tane Kirac CD mi de götürüp gitmisti. Benim bedenimi cansiz ve ruhsuz birakmisti.. Artik yok.. Yani CD'lerim Cagir Karac'oglan cagir Tas düstügü yerde agir Yigit sevdiginden sogur Sarilmayi sarilmayi... Ama o burda kaliyordu aslen Viyena'li idi. Bak gene konuyu iyice dagitmissim, Grup Yorum, olacakti, Selda Bagcan ekliyorum ve araya burdan Viyena seferi kadar yol kat ediyorum..... Geändert von Ask_Sehidi (15.08.2014 um 20:56 Uhr). |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Biraz da sevdigum insanlarun muziklerinu haa paylasacagum
Selçuk Balcý Beni Düþünmedun mi 2013) 10Youtube com[/b] |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Kazým Koyuncu- Sevduðun boyle aðlar
Bunlarin Grup Yorum'la ne alakasi var diye düsünenlere.. Var, var, benim icin var... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Grup Abdal - Dersim Dört Dað Ýçinde
Dersimin yazilari, meliyor kuzulari Ben buradan gitmezdim anlimin yazilari... |
|
|||
|
|||
Grup Abdal - Aðgül Seni Camekanda Görmüþler / YENÝ ALBÜM / ÇERAÐ-I AÞK
Aslinda Grup Abdal'in bir cok parcasini cok begeniyorum. Ama bu parca, ilkler icindeki en birincim su siralar... Ama sadece Grup Abdal yorumlarsa.. Acý poyraz gibi deli esmedim Kaderime küstüm sana küsmedim Ben O yardan umudumu kesmedim...... Eh kimilerine göre dinsiziz imansiz bir kizil kommunistim ama, ama yine de bir molla'nin büyük torunuyum... Kadere iman olmazsa olmaz. Ama emevi-yezit saltanatinin uydurdugu kadercilige, milleti aptal yurduna koyup tepksizlestiren kadercilige, karsiyim... Neyse bu konu cok farkli bir konu.. Bu parca da cok güzel ve farkli bir parca.. Böyle asik olupta böyle sözleri beyninin hücrelerinden fiskirtip, gönül deryalarinda caglatip diller de costuran asiklara hayran kalmamak elde degil.. Geändert von Ask_Sehidi (26.08.2014 um 22:53 Uhr). |