| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
Du hast Recht
Zitat:
|
|
|||
|
|||
Zitat:
die einzige lösung ist sich von solchen leuten fern zu halten. "üzüm üzüme bakarak kararirmis" |
|
|||
|
|||
bu konuyu acmak biraz Irkcilik olmuyor mu? konuyu acan Türk bile olsa!! bence bu kadar genellemeye hakki yok. bu kadar Olumsuz düsünmeye gerek yok, basarmanin, iyi yolda olmanin, dünya düzenine uymanin ilk adimi Olumlu düsünmektir. sen Türkler böyle, Türkler söyle dersen o nasil olumlu düsünebilir?
bakin, konuyu acan arkadas , konu icinde 50 % etrafimdakiler yazmis ama Überschrift ne yaziyor?? ' Türkische Männer und Ihre Spielsucht! ' das sagt schon alles... ayip yani gercekten su Dünyada ne kadar Türk kökenli var ki, hem diger yanlis yapan Türklerin yanlisini örter hemde yabancilardan kat kat daha iyidir. ama kimse görmüyor, ben bile bazen görmekte zorlanabilirim. Niye? cünkü bunun icin, olumsuz, negatif seyler yayildigi icin.. |
|
||||
|
||||
Spielsucht
Zitat:
|
|
||||
|
||||
türkische Cafes
Zitat:
|
|
|||
|
|||
Zitat:
' ben yapmiyorsam, elbet baska yapmayan Türklerde vardir. ' ben buna olumlu düsünmek diyorum, sen ise gercekler bu diyorsun. |
|
|||
|
|||
Zitat:
|
|
|||
|
|||
Zitat:
bu adamlar niye evinde oturmuyorda kahveye gidiyor? cogunda kari ve koca öküz oluyor. koca öküz olmasa karisini kari eder. kadin öküz olmasa kocasini adam eder |
|
|||
|
|||
Hahah. :-) Azzitoni; Es gibt auch genug Idioten, die ihren Frauen einfach nichts bieten können.
Koca olmayi bilmiyorsa ona hickimse ögretemez onu.. Isterse dünyanin en iyi karisi olsun. |
|
|||
|
|||
Zitat:
2. iyi olmakla aile yönetemezsin. akilli olmak gerekiyor. 3. klar gibt es idioten die ihren frauen nichts bieten können, aber wenn die frau so einen idioten als mann nimmt dann sollte sie sich später nicht beschweren 4. es gibt auch viele frauen die ihren männern nichts bieten können. 5. du würdest dich wundern wenn du sehen würdest wieviele dieser zocker 'kultiviert' und 'gebildet' sind. 6. immer den fehler erst bei sich selber suchen, der mensch neigt dazu das gegenüber zu beschuldigen. atalarimiz bosa dememis 'kadin insani rezilde eder, vezirde' 'Lafýn azý uzu, çobana verme kýzý; ya koyun güttürür, ya kuzu' 'Kadýn var ev yapar, kadýn var ev yýkar' 'Diþi kuþ yapar yuvayý, içini, dýþýný sývayý sývayý' 'Kadýný sýrdaþ eden esrara tellal aramaz' 'Kadýnýn bir aklý, erkeðin dokuz aklý vardýr' 'Ýyi kadýnýn kocasý cüppesinden bellidir' 'Kadýnýn hükmettiði evde mutluluk olmaz' 'Erkek arslan diþisinden kuvvet alýr' |