| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
Zitat:
dein nervenkostüm scheint leicht beschädigt zu sein, du regst dich oft auf in letzter zeit. hast womöglich zu viel kontakt mit den falschen eingeborenen gehabt. wie wäre es mit der izmir für dich. die mentalität müsste besser passen... die gutmenschen werden genug von den nazis ausgeglichen. mach dir keine sorgen um die deutschen, die haben alles im griff. die lassen die muzzies nur bisschen spielen. wenns hart auf hart kommt ist schluss mit lustig. die hanseln sind doch keine gefahr. verschwende dein gehirnschmalz nich für nebensächlichkeiten... |
|
|||
|
|||
Zitat:
|
|
|||
|
|||
Zitat:
Yav Billy kardes akil var mantik var ben kendim sayisini bilmedigim kadar kitap okudum belki de bir bir kac yüzü asar mi asar, ama millet olarak kitabin ne oldugunu bilmiyoruz, Kur'an derler, onu bile okumuyoruz.. Bu millet biraz zor Nobel ödüllerine layik olur. Dizileri görmüyormusun? Kürtlar vadisi, ya siddet, ya da gercek hayatta mümkün olmayacak bir sekilde ask hikayeleri ile avutmacalar.. Basbakan istedigi kadar Atasehir-Aksaray dolmus hatlari söfür gibi bagirip dursun, nafile.. Milletce yasam tarzimizi degistirmemiz gerekir.. Benim ex-hayat arkadasimin bir sözü vardi, sanatla temas kurmayan bir insan henüz insanlik mertebesi gelmemistir ve kültürel bakimdan bir sürüngendir yani Geändert von the_last_time (12.08.2013 um 16:40 Uhr). |
|
|||
|
|||
Leider, in diesem Punkt hätte sehr gerne Unrecht gehabt, aber dem ist leider nicht so..
|
|
||||
|
||||
Zitat:
die frage ist nach der mehrwert in der analyse. nur so mal als mögliche arbeitshypothese: man sagt so um das jahr 1000 wäre die wissenschaft nicht schlecht gewesen im islamischen raum. dann gings bergab. zufällig um das gleiche jahr kamen die türken. gibts da ein zusammenhang?- oder haben die moslems damals nur von den vorkulturen profitiert bis der islam alles erstickt hat? für einen vielleser vermisse ich oft eine denktiefe bei dir. bin selber kein starker denker aber bisschen niveau gehört doch zum standard. |
|
|||
|
|||
Zitat:
|
|
|||
|
|||
Katilmiyorum sahsen. 3 dini barindiran topraklar olmasina ragmen oranin bugun turizm merkezi olmamasinin ana sebebi israil'in Filistin isgali ve zulmudur. Sahip oldugu tum tarihi eserler ve mekanlar Dogu Kudus'e, yani Al-Quds'e aittir, orasi da Filistinlilerin baskentidir. Bunu butun dunya boyle kabul ediyor, ve isgal yasadisi.
Israil'de betonlasmadan baska bir sey yok, plajlari canli degil, ulke oldukca muhafazakar, gelismisligini kendilerine degil, her sene amerika'dan aldigi milyarlarca dolar yardima borclu. Bunun yaninda israil gibi terorist bir ulkeye doviz kazandirmak da ne derece dogrudur tartisilir. |
|
|||
|
|||
Zitat:
Düsmanin da olsa iyi taraflarini alacaksin! Benim Israil'lilerde de sevdigim yanlari ari gibi caliskan olmalaridir.. Bütün icaatlar onlardan geliyor, Israilli yahudiler olmasa bir bu sefer Amerikan yahudileri.. Biz niye bir baltaya sap olamiyoruz. Bu sorunun cevabini bulmak icinde oraya gitmeye deger, yoksa ben orda birakacagim bir kac yüz Avro onlari zengin de etmez ihtiyaclari da yok.. |
|
|||
|
|||
Zitat:
Son 60 yilda israil'e direkt amerikan yardimi 233 milyar dolar: http://www.haaretz.com/business/u-s-...emium-1.510592 Kisi basina her israilli icin bir yilda 404 dolar yardimdan bahsediyoruz: http://en.wikipedia.org/wiki/United_...aid#Recipients Bu yardimlar direkt amerikan hukumeti yardimi, amerika'daki siyonist, 'Republican' dernek ve organizasyonlarda toplanip israil'e gonderilenler dahil degil bile. Kisi basina israillilere yapilan yardim sozde demokrasi ve ozgurluk goturdugunu iddia ettigi Irak'ta yaptigi harcamadan daha fazla. Sen o parayi, kaynaklari ve destegi Somali'ye sagla, 50 yil icinde o ulke G-20'ye girer. yahudilerin en basarili olduklari sey birbirlerine bagli olmalari, laik yahudi de israil'i destekler, lezbiyen yahudi de, koyu yahudi de. Eskiden bir yahudi adamin marketine gelen musteri orada aradigini bulamayinca o yahudi onu alir 2 km otedeki baska yahudinin dukkanina gotururmus. Birbirine boyle sahip cikan bir millet. Senin 10 euro'na bile ihtiyaclari var. Tabi herkesin kendi tercihi. Cok ince hesap yaparak, bir Filistinliyi olduren 1 israil mermisinin amerikan destegi sayesinde 1 euro'dan daha aza mal oldugunu buldugumdan, gunahimi vermem israillilere. Basligina direkt atladigim icin kusura bakma, israil devletine alerjim var. Yaptigim o kadar arastirmada ogrendiklerimden sonra. |
|
||||
|
||||
Zitat:
dabei versuche ich neutral zu sein, jeder soll sein lieblingshirn benutzen, aber muss mit den konsequenzen leben. |