| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
Zitat:
Ic savas'ta neymis. Öyle bir durumda ne olur biliyormusun? TSK'nin ic dinamikleri harekete gecer ve öyle bir sürec baslar ki sonunda Necdet Özel ve Tayyip Erdogan'i asarlar. O zaman Erdogan'nin 1500 polislik koruma ordusua onu koruyamaz. Millet ekmek savasi veriyor. Ic savasi ancak coluk cocuk ve Herrlichkeit gibileri istiyorlar. Saniyorlar ki, bunu TV'den chips yiyerek seyredecekler. Solche wie er werden aufgesucht und zur Strecke gebracht. Das ist so wie mit den Geistern,, die man rief.... Der Rest ist Geschichte... |
|
|||
|
|||
Zitat:
|
|
||||
|
||||
the_lastoş hizini alamayaip üc kere pespese ifade etmekte sorun yasamaktasin.
ben cok basit durumu anlattim. devamli ic savas baslayacak kisiler erkekse cikartir su ic savasida biz görmüs oluruz. yok ötleklerse yine u dönüsü yapip kendini bir türlü teselli eder. sahsen benim düsüncem bunlar klavye kahramanliktan ileri degildir. erkek dedigin su olacak bu olacak, ben bunu yapacagim sunu yapacagim diyerek degil, yaptigi eserlerle bilinir. iste fark bu. bos konusan vardir ve konusmayip yapan vardir. erkek dedigin budur. rahatsiz oldugun konu varsa icraata gec. tembellikle baskalari yapsin diyerek beklemekle hicbirsey olmaz. bak biz calisarak nerelere geldik. su an devlet yönetiyoruz. biraz örnek al ve konusmayi birak. |
|
|||
|
|||
Calisarak bir yere geldiginiz yok sizin. Sizin basarili oldugunuz tek sektör din tüccarligidir Eger Türkiye bu günlere geldiyse bu isin aslan payi dönemin basbakani olan Bülent Ecevit tarafindan Türkiye'ye cagrilan Kemal Dervis sayesindedir. Bu tartisilmaz bir gercektir.
AKP ve tayfasi hem parti ici bir dagilma sürecine girdi, Erdogan-Gül'ün cumhurbaskanligi cekismesi bunun en basit göstergesidir hemde Türkiye'yi bölme sürecine girdiler. "Osmanli torunlari" beceriksiz örnekleri gibi "ver kurtul politakisi uyguluyorlar. Senden bunu anlamani beklemiyorum, ama bilenler bilir. Bu ver kurtul politikasiyla elimizden Makedonya, Girit basta olmak üzere Balkanlari kaybetmistik. Bana erkekligin ne oldugunu sen mi ögreteceksin. Eger icinde zerre kadar erkeklik varsa, gel kimin erkek, yürekli, yakisikli, basarili oldugunu disaridan baska kadinlar degerlendirsin... Yoksa cak cak ötmeyi birak.. Ic savasi Erdogan zaten cikardi, simdi de yükün altinda eziliyor. PKK ile müzakere bunun en basit göstergesidir. SAG GÖSTERIP SOL SALLAMAYI BIRAKIN LAN BIRAKN |
|
||||
|
||||
Zitat:
konu klavye arkasinda kahraman olup bos laflar savrulma. ic savas cikacak diye yillardir geveleyip bir dedigi bile tutmayanlara. bos konusmayin erkekligin gerektirdigini yapin dedim. kemal dervis konusunu baska yerde tartisiriz, dervisin hangi faizlerle imfden kredi aldigini. bülent eceviti nasil tehdit edip imfin sundugu kurallara imza attirdigini. hatta imfi türkiyeden kovdugumuzda türkiye batacak diye insanlarin kafasini nasil karistirdigini baska konuda daha detayli anlatirim. |
|
|||
|
|||
Zitat:
|
|
||||
|
||||
Zitat:
apropo krieg. wollte der superhero eddi abi nicht irgendwie in syrien einmarschieren und who is the man rufen? war wohl ein anderer actionfilm. |
|
||||
|
||||
bozulmus plak gibi ayni seyi tekrarlayan hicbir zaman egitimli insanlar gibi argüman, belge ve kaynaklarla düsüncelerini ispatlayabilemeyen örümcek kafali kemalist arkadaslarin acil kendilerini egitimden gecirmelerini tavsiye ederim.
vielleicht klappt es dann auch mit den frauen |
|
||||
|
||||
Zitat:
|
|
||||
|
||||
|