| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
Zitat:
Cirali genel https://m.youtube.com/watch?v=kxhJEtlgp4A Tabiki özel fotolarim daha Güzel ama burda paylasmiyorum Alacatinin tas evleri. Dedigim Gibi yaz aylarinda gelinlerden zor geciliyor bu sokaklarda. https://m.youtube.com/watch?v=nIW5XnJOR7A Bana sorarsaniz marmaris dede balay yapin derim. Sadece havasi Oranin insani en az 10 yil genclestiriyor Was den passenden Mann betrifft, da kann ich nicht helfen bzw. er wartet bestimmt irgendwo und kommt raus, wenn die Zeit reif ist. Birdeee Cesme ile alacati arasinda ilica Plajina mutlaka girmeni tavsiye ederim. Dünyada Nadir olan özelligi: deniz suyu ile termal suyun birlesmesi büyük Bir yüzme havuzu / SPA merkezi Gibi Bir olusum Geändert von SevtapTuran (17.10.2014 um 01:42 Uhr). |
|
|||
|
|||
Danke Sevtap !!!
Zitat:
Heyyy, danke, schöne Videos mit hammer Bildern !!! ........ Jetzt ist mir tatsächlich nach Urlaub |
|
|||
|
|||
Kiz kulesi
İstanbul‘un ve Üsküdar’ın sembolü haline gelen Kız Kulesi; yalnızlığın, aşkın ve ulaşılmazlığın da sembolü olmuştur. Kule için onlarca şiir yazılmış, yüzlerce resim yapılmış ve binlerce fotoğraf çekilmiştir. Alımlı, sevdalı ve denizin ortasında bir başına ve yapayalnızdır. Kız Kulesi, Asya ile Avrupa’nın keşiştiği bir noktada yer alır. İstanbul Boğazı’nın Marmara Denizi’ne yakın kısmında, Salacak açıklarında yer alan küçük adacık üzerinde inşa edilmiş yapıdır. Boğazın ortasına bir taş tümseğe oturtulmuş bir kuledir. İki kıta arasındaki konumu sebebiyle dünyada eşi benzeri olmayan yapılar konumundadır. |
|
|||
|
|||
juhu in fast einem Monat bin ich in ISTANBUL <3
|
|
|||
|
|||
Türkiye’nin ilk altı minareli Camii olan Sultan 1.Ahmet’in yaptırdığı Sultan Ahmet Camii Türkiye’nin ve İstanbul’un en önemli ve görkemli yapılarından biridir. |
|
|||
|
|||
deme be, abartmiyorsun dimi?
|
|
|||
|
|||
Ok, dir ist langweilig. Verstehe. Dann geh doch bitte spielen. Du führst dich auf wie ein 5 jähriger, den man ständig beschäftigen muss. |
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Warst du nicht erst gerade in Izmir und Cesme ???
Familienbesuch oder Städtetour ??? Mach mal schöne Fotos, wenn du Zeit findest |
|
||||
|
||||
İstanbul
Evin içinde bir oda, odada İstanbul
Odanın içinde bir ayna, aynada İstanbul Adam sigarasını yaktı, bir İstanbul dumanı Kadın çantasını açtı, çantada İstanbul Çocuk bir olta atmıştı denize, gördüm Çekmeğe başladı, oltada İstanbul Bu ne biçim su, bu nasıl şehir Şişede İstanbul, masada İstanbul Yürüsek yürüyor, dursak duruyor, şaşırdık Bir yanda o, bir yanda ben, ortada İstanbul İnsan bir kere sevmeye görsün, anladım Nereye gidersen git, orada İstanbul. Ümit Yaşar Oğuzcan |