| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
Zitat:
Bülent Arınç’ın yeğeni BOTAŞ Genel Müdür Yardımcısı oldu. http://sozcu.com.tr/rabbim-verdikce-veriyor.html Azzi ister kabullen ister kabullenme, bu millet balik hafizalidir ama ama o kadar da geri zekali degildir. Artik AKP'nin kim oldugunu, ne oldugunu, hangi amaca hizmet ettigini cok iyi görüyor.. AKP ölmüs insanlarin nüfus kütüküleri ile de hile yapsalar, sandiklari da calsar ne yaparlarsa yapsinlar. AKP'nin miladi doldu. MHP desen onlardan zaten bi cacik olmaz. CHP ya da yeni bir parti secimlerde bu rezil gidisata dur deyecek.. Ben Kemal Kilicdaroglu'nun taraftari degilim. Benim Kemal'im baska bir Kemal. Ölüsü bile düsmanlarini titretmeye yetiyor. Aslinda sende biliyorsun onlarin yaptiklari herseyin ethik disi davranislar oldugunu. |
|
||||
|
||||
Zitat:
Bundan daha iyi konu mu olur. Her sey ap acik ortada.. |
|
||||
|
||||
Zitat:
|
|
||||
|
||||
Zitat:
Sen Sanliurfa'da olanlar bitenlere iftira mi diyorsun? Güldürme beni azzi Geändert von Der_Levantiner (24.10.2012 um 17:05 Uhr). |
|
||||
|
||||
Zitat:
Allah korkusu olmazsa bir insanda olacagi iste sey bu olur! Arsiz, hirsiz kansiz, vatansiz, onursuz serefsiz.. Elbette ki AKP'nin icinde az da olsa dürüstler vardir. Dünya ahiret onlara degildir bu sözüm. Ama keske yanilsamdan bu tayfaya serefsiz diyemeyebilsem.... http://www.cumhuriyet.com.tr/?hn=373758 Cumhuriyet Ankara Büro- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, memleketi olan Batman’a yaptığı ziyarette çocuklara dağıttığı oyuncakların “1-3 TL tutarında pahalı şeyler olmadığını” ve giderlerinin Batman Valiliği’nin ağırlama giderleri tarafından karşılandığını belirtti. Yoksul ailelerin yaşadığı mahallelerde terör örgütünün zaman zaman çocukları taş atma ya da diğer eylemlerde bulunmaya zorladığını kaydeden Şimşek, “Bu çocukların başının okşanması, hatırlarının sorulması, devletin bakanı veya valisi tarafından bir oyuncak araba, bebek hediye edilmesi onlar açısından unutulmamakta ve büyük değer taşımaktadır” dedi. MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır verdiği soru önergesinde, Şimşek’e Batman gezisi sırasında çocuklara dağıttığı oyuncakların “valilik tarafından karşılandığı” açıklamalarını anımsatarak Şimşek’in bakan olarak katıldığı yurtiçi gezilerde dağıttığı oyuncakların ne kadarının devlet bütçesinden, ne kadarının şahsi bütçeden karşılandığını sordu. Soru önergesini yanıtlayan Şimşek, Batman’da dağıttığı “pahalı olmayan oyuncakların” giderlerinin valilik tarafından karşılandığını kabul etti. Şimşek şunları dile getirdi: “Bakanlık bütçesinden bu konuda herhangi bir harcama yapılmamaktadır.” |
|
||||
|
||||
Bak karsindakini kendin gibi sanma kacan macan yok. Ben su "suikast magduru" Bülent Arinc'in akibetini sordum. Bu davanin süreci sordum, tik yok. Bülent Arinc'in ailesinin en güzel yerlerde isleri kaptigini gösterdim ve bu agzidan "Allah" kelimesini düsürmeyen bir zihniyete yakisiyor mu diye sordum tik yok.
Ben burdayim ve cevaplarini beklemistim. Ama malesef yine beni dogruladin. Cevap verecegine sorularima. Konun iceri ilgilenecegine yine $ark kurnazligi yapmaya calisiyorsun ve konuyu sulandirmak istiyorsun. Sulaninca da ayni Sanliurfa gibi seller altinda kaliyor. Ne olacak alt yapisi AKP Azzi, ben senin icin bir degil bir kac numara büyük gelirim. |
|
||||
|
||||
Sana birakiyorum konuyu acmayi bende yazarim. Als gentleman gebe ich dir Vortritt
|
|
||||
|
||||
Biz temizlemekten bahsetmiyoruz. Ben sana o konuyu actim, acikladim. Sen israr ediyorsun. Ben hayatimda, kadinlara, cocuklara, düsenlere vurmadim azzi, korkma sana da cakmam. Kücückler hata yapar büyükler bagislar. Ben seni büyük geregi ancak afederim
|
|
||||
|
||||
Yalanciya bak yasca büyükmüsüm. Baskalarini kandirmayi biraktinda simdi kendini mi kandirmaya calisoyorsun? Yazik cok yazik...
|
|
||||
|
||||
Büyüklük insanlik erdemidir. Bazen bir 15 yasindaki bir cocuk senin alim dedigin bir cok insandan daha büyük olur. Bilmem anlatabildim mi?
|