| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
Mevlana
Mecnun değiIim dost; Iakin çağırırsan çöIIere geIirim. Sana yaIan haIde geImem, topIarım özümü yaIın haIde geIirim. Kapıyı çaIdığında ‘kim o?’ dersen; ben oImam kapında sen oIur geIirim. Sen geI de yeter ki,yoIa yük oImam,yoI oIur geIirim.
|
|
||||
|
||||
*Haksizlik karsisinda susan dilsiz seytandir
Hz Muhammed * "Haksizlik onunde egilmeyiniz ,cünkü hakkinizla beraber serefinizide kaybedersiniz" HZ Ali ~Bildigim tek birsey var oda hicbirsey bilmedigimdir Sokrates |
|
||||
|
||||
Che
Belki hiç birşey yolunda gitmedi Ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi!
Eğer birgün beni başım eğik görürsen, Bil ki başım; yere düşmüş birini kaldırmak için eğilmiştir. Peşinden gidecek cesaretin varsa, bütün hayaller gerçek olabilir! Bana güç veren zaferlerim değil,yaşamdaki yenilgilerimdir. Hayatta daima gerçekleri savun! Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun. Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin. Aslanlarn Sessiz Kaldığı Yerlerde, Kuşlar Kartallar Volta Atar; Ama Bilmezler ki Aslan O Sesszliği Bozarsa, Kıyamet Kopar. |
|
||||
|
||||
Che
Dünyanın neresinde olursa olsun, Haksız yere birisinin suratına atılan tokadı Kendi suratında hissetmeyen kişinin insanlığından şüphe ederim.
Yağmur komünisttir; çünkü herkese eşit yağar. Rüzgar ise kapitalisttir zayıf olanı yıkar . Bir yalan, hangi amaç için söylenmiş olursa olsun, her zaman, en kötü gerçekten daha kötüdür. |
|
||||
|
||||
Che
Gerçekçi olalım, imkansızı isteyelim.
|
|
|||
|
|||
Aslinda bugün biraz ciddi ciddi konzentre olup bir calisma yapacaktim ama bu yazilarina cevap veriyim dedim.
Ademoglu Hakki göremez! Hakk ona kendini her daim yerde gösterir. görmesini bilene Gelin kardas pirden ayak tutalim Biz tutalim tutmayandan bize ne Hakikati muhabbete katalim Biz katalim katmayandan bize ne Bizim dine yeni bir din demisler Bir lokmayi kirk can ile yemisler Erenler de dogru yolu komuslar Biz gidelim gitmeyenden bize ne Bizim yine evvel baharimizdan Her demde çigrusur seherimizden Alin ey sofular gevherimizden Biz satariz satmayandan bize ne Yine hak sendedir sen sana bakin Kalbini pak eyle küfürden sakin Biz niyaz kilalim can Hakk'a yakin Biz kilalim kilmayandan bize ne Pir Sultan Abdal'im ikrar güdelim Biz bizi görelim eli n'edelim Sinik gönülleri mamur edelim Biz edelim etmeyenden bize ne |
|
||||
|
||||
Mao
YoI ne kadar uzun oIursa oIsun iIk adım atıImaIıdır!
Herkes beyaz bir kagida yazi yazabilir,ama herkes o kagidi isleyemez! |
|
||||
|
||||
Lenın
Bazen kartallar,tavuklardan alcakta ucabilir,ama tavuklar asla kartallarin yüksekligine erisemez!
|
|
||||
|
||||
:-)
İmanin iktidar olmadigi yerde seytan ihtilal yapar.
Günahtan kaçınmayan bilgin,meşale tutan bir kör gibidir. Kişinin kıymeti dilinin altında ve kaleminin ucunda gizlidir. Onu söz ve yazı açığa vurur… |
|
|||
|
|||
Pisago derki...
YA SUSMAK, YA DA SUSKUNLUKTAN DAHA KIYMETLi BiR SÖZ SÖYLEMEK GEREKiR...
|