| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
umdw
evet sevgili arkadaslar ,
hazir laf mitglied der woche´den acilmisken yeni bir makale aciyorum bu foruma : Underground Mitglied der Woche Nickname : Cengaver Motto : GAZ , FREN , $ANZIMAN beni gecersen halin DUMAN !!! hepinize merhaba , her sabah 07:00´de kalkip ise gitmek kadar aci birsey yoktur herhalde . 07:30 civarlarinda otobanda isyerine ilerlerken akli fikri uykuda olmasi ne kadar güzel degil mi ???? hahahaha . saat 09:00 civarlarinda isyerinde yavas yavas ayilan bir kisi olarak , bu yükselme grafigi öglen saat 15:00´e kadar sürer . ondan sonra grafik yine yavas yavas imkb borsasi gibi asagiya dogru iner . 17:00 ankunft zu hause die haare stehen immer noch drei wetter taft ........ yahu kardesim her iki günde bir tras olmaktan biktim ya . keske türkiyedeki gibi olsa . dal bir berbere iki dakikada cart curt ustura süper bir masaj , kulak killari yakma . ücret : 1.500.000 TL burada 1 YURO´ya sakiz bile alamaz olduk . sapikliga bakin hafta sonu geldi mi en gec saat 08:00´de gözlerim faltasi gibi aciliyor . ulan robot olmusuz robot !!!! isyerinde bazen zaman gecsin diye itiraf.com´da gezmeler , hergün cay icer gibi vaybee forumuyla ugrasmak . öyle ya da böyle yinede allah´a sükür isim var , maas tikirt her ay sonunda geliyor , parmagimda yüzük ama kolumda bilezik yok . bazen damarim tutar , maclarda benden fazla bagirip cagiran olmaz . alin size süper bir stres atma olanagi . sark bülbülündeki gibi mazlumvari dayak atmak ister canim . cüneyt gibi bir orduyu 6 mermilik silahla gebertmek gelir icimden . tecavüzcü coskun gibi milleti dalavereye getirmek ister . yaaa ama bu dünya varsayimlar dünyasi degil - alo burasi neresi ???? herneyse son olarak kimseye selam gönderme hüviyetinde bulunmmuyorum . beni zaten öyle ya da böyle forumda gören olmustur . haydeeeee muavin niyaziden selamlar |
|
||||
|
||||
niye olamazmi hehehe
hey die mdw der woche..labbern ja meist nur scheisse...allein der einführungssatz...
*weiss nicht was ich schreiben soll* ahahahha immer das selbe :-) selda belki halay cekesi geliyor....viele treibens ja am frühen morgen, vielleicht ist sie tanzgeil saka saka...die labbert auch..wollte niur gut ankommen hehehehe |
|
||||
|
||||
cengaver ne hayat be :)))
senin günün film bile olur hehehe
|
|
||||
|
||||
hallo schaut mal ins forum WIRTSCHAFT
Interessieren sich die leute für die wirtschaft? oder wieso weshalb warum, schaut ihr nie ins forum WIRTSCHAFT?
freue mich auf eure einträge bye |
|
|||
|
|||
hehehe
<a href="redirect.jsp?url=http://www.yellostrom.de/
gebt" target="_blank">http://www.yellostrom.de/ gebt</a> unter der Tussi die Frage "zieh Dich aus" ein hehehe |
|
||||
|
||||
bei mir würde dann stehn
"Das erste was Aydin nach dem Aufstehen macht ist nackt breakdancen, so dass seine Hoden gefährlich für die Nachbarschaft werden" hehe
|
|
|||
|
|||
nöö o.T.
ohne Text
|
|
|||
|
|||
nööö
bei der momentanen wirtschaftlichen lage möchte ich mir das ersparen...bin erst wieder da wenn es wieder bergauf geht mit der wirtschaft :-)
|
|
|||
|
|||
löl
auf sowas kann ja nur ein typ kommen :-)
löl wie kommt man nur auf solche sachen?? *schlapplach* |
|
|||
|
|||
da hast du recht ...
laklak bitte nicht im forum,sondern im chat!
danke |