| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
Zitat:
burada gercekleri söylemekten kenidimi alamiyorum. ben bayan erkek ayirmadigim icin bayanlarinda yalanini desifre ederim. chp camileri ahira cevirmedi dedin ama yalan söyledigini desifre ettikten sonra kivirdin. sonra üniversite okuyan arkadaslarin emeklerini yok sayip meslegim var dedin bununda yalan oldugunu desifre ettim. simdi nurculuga atliyorsun. daha nerelere atlamayi düsünüyorsun? dansözlerin masadan masaya gittigi gibi sen kivira kivira konu atliyorsun lastoschum |
|
|||
|
|||
Zitat:
|
|
|||
|
|||
Zitat:
Sen Ankara'ya gel de, erkeklik neymis, onur neymis, dürüstlük neymis görürsün. Ben dogrulari gerekirse cekinmeden babamin yüzüne karsi konusan adamin. Allah'tan baska kimseden korkmam. Riskimi veren Hü'dadir kula minnet eylemem misali. Yaradilani da Yaratan'dan ötürü severim. Sen'de olsan bir yerde senin de insan oldugunu unutmam! Melih Gökcek'te kim oluyormus? O da Allah'in bir kulu ve hatta günahkar bir kulu degil mi? Terzilikten bu günlere geldi, önüne kim ciktiysa kesip bicti.. Basbakan Erdogan onun papucunu dama atmak istiyor ama o da bende senin pisliklerini ortaya cikaririm diye tehdit ettiginden, I.Melih'e dis geciremiyor.. Sen önce bi gelde seni beni aslanlar gibi karsilayim! Kesin gelecegin vakti bana bildir, gerisini sonra ayarlariz! Geändert von the_last_time (09.05.2013 um 17:32 Uhr). |
|
|||
|
|||
aha...
daha yeni okuyorum :-)))
beyler, lütfen plak degistirin. ..."bozuk plak gibisinizzzzz" ;Pp http://www.youtube.com/watch?v=ZgmNUZdEMGg |
|
|||
|
|||
seninde reklama ihtiyacin var mi? varsa,gel usulca sokul yanima,senide artist ilan edeyim. ;p
|
|
|||
|
|||
Ankara'ya ayak bas gerisini ayarlariz!
Zitat:
Sonra seninle de biraz Pirsch yapmaya gideriz.. Seni görmeyi o kadar merak ediyorum ki Dafür würde ich sogar einen halben Tag meiner privaten Zeit opfern |
|
|||
|
|||
Zitat:
entweder lässt du die ständigen komm vorbei geschichten oder du gibst mir deine adresse und ich komm vorbei. sowas wie dich nennt man "sogan erkegi". erst gross rumtönen aber später den schwanz einziehen. |
|
|||
|
|||
Zitat:
Ne zaman geliyorsun |
|
|||
|
|||
Zitat:
du bist doch derjenige der sich unbedingt treffen will. das zeig uns wieder dass du einfach nur wieder die hosen voll hast. ps. du brauchst wirklich keine angst haben. ich werde dir kein haar krümmen solange du dich anständig benimmst. |
|
|||
|
|||
Zitat:
ne zaman geleceksen gel de seni bi görüyüm bari Aurum hatte zwar keinen Spass bei deinem Anblick, so wie ich das hier gelesen habe, doch den werde ich garantiert haben.. Panoraya'a gel orda seni bekliyorum. Benim ofisimde Panora'nin karsisinda.. |