| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
Wasser predigen aber Wein trinken!
Zitat:
Düsündürücü olan sey nedir biliyormusun? Dindar nesil yetistirmek isteyenler, Iran ile, Pakistan, Misir, Suudi-Arabistan gibi ülkelerle antlasmalar imzaliyip karsilikli ögrenci göndermek isteyenler. Kendi cocuklarina gelince ama Amerika'dan, Ingilitere, Avrupa vs. den baska bir egitim sistemini istemiyorlar. Bilal Erdogan nerde egitim görmüs, Sümeyye Erdogan, Abudullah Gül'ün ve digerlerinin? Hepsi Ingiltere ve Amerika! Lami cimi yok bu isin.. Almanlarin bir sözü var, Wasser predigen aber Wein trinken derler, yani suyu vaaz etmek ama kendine gelince sarap icmek. Öyle bir sey! Amac belli dinimizi ve saf müslüman milletimizi sömürmektir! Iste benim isyan ettigim nokta da burasi! |
|
|||
|
|||
Zitat:
Sen görmüyorsan ne yapsin mevla ? Sen dinden cikdiysan sorun yok! Sinirlendigim de yok "Arkadas",herkes kendi bacagindan asilacak Zitat:
Sen hangi dine mensupsun,yoksa seni leyleklermi getirdi ? Agresiflik hissediyorsan aynaya bi bak ama görecegini zanetmiyorum,görmüyorsun,duymuyorsun siradan bir insansin iste. Geändert von Zotac (09.02.2012 um 23:07 Uhr). |
|
|||
|
|||
esad gidecek ve zulüm bitecek.o olacak!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Eskiden insanlar denizlerin sonunda gemiler düser derdi,hep))
|
|
|||
|
|||
Zitat:
Sirran gelir daha,zaman 'la merrak ettme. |
|
|||
|
|||
Zitat:
Benim su an senin deminki yorumuna zamanim yok demek istedim. Söyle nereye geleyim senin cayini bir denemeye! |
|
|||
|
|||
Insanlarin cogu kicina tekme yimeden önce bir sey yapmaz.Bak esad tekmesini beklemek'de.Zaman bulursan bir git istersen onunlan bulus,Cay icmeklen baslarsiniz.Ben de katilirim,cay icmesini severim
Konto numaralirnda sucu arama onlar tek rakam.Sucu o zulüm eden insanlarda ara.Teki gelip teki gider dersen,hic birsey deyismez tabiki.Acilim olursa degisiklik de olur. Ben Araplari tek Almanyadan taniyorum ve burada alman olmayanlar almanlar tarafindan her zaman dislanirlar.Bunlara burada yasayip baska bir yerde ayni hatalari yapmak istemiyen birsiyim. Anlasilmiyacak hic bir sey yok bu dünyada bence. Esad gittsin ilk önce,Halk secsin sonra ve Israele bir millim toprak verilmesin. Insanlar iyiligi isterse gelir iyilik tabiki,istemezlerse iyiligi gelmez iyilik.Insanlar adimlarini basdan kendileri yapmasi lazim,gerisi zaman'lan olur. Hahaha evet ben bazen testlerimi birakamiyorum Wenn ich an die verdutzten Gesichter denke die bestimmt einige Gestern hatten muss ich immer noch lächeln. Allah razi olsun Abi ama benim icin hic bir hayvan kesilmesin,zaten kuzuyu hic sevmem,tadi benim avrupa migdeme cok agar gelir. |
|
|||
|
|||
Zitat:
Esada'da gelince Kadafiyi hatirliyorum.Arada ki fark cin,rusya,iran...bunlar esada destek vermeseler ilk zulüm biter. Ikinci zulüm ise aslinda zulüm degil.Insanin kendi kendiyle barismasi.Bu da bence mezhep catismasi. Yani esad gitse bile Müslümanlar yine ezilecek Türkiyeye'de fayda saglamiyacak. Ve sonuc'da abi herkes AKRABA degil mi? |