| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
göstermem la isirirmisirirsin
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Medya akli basinda insanlarin aile islerine karismasa iyi olur...
büyük kavga, yaralama öldürme yok. kendi aralarinda cözsünler.. |
|
|||
|
|||
Ferrari, Özil ;)))
Enzo Ferrari, founder of Ferrari (on the left) died in 1988. Mesut Özil, footballer (on the right) was born in 1988. |
|
|||
|
|||
photoshop mu?
|
|
|||
|
|||
Nein, kein Photoshop
|
|
||||
|
||||
Dalgalan Al Bayrağım
Senin yerin her daim hep yukarı göklerdir
Bir milletin üstünde dalgalan al bayrağım Uğrunda hep can veren asil millet Türklerdir Sakın ola yorulma dalgalan al bayrağım Senin için anadan bir de yardan geçeriz Şahadet şerbetini kana, kana içeriz Dostu düşmanımızı biz seninle seçeriz Sakın ola darılma dalgalan al bayrağım Savaşta en öndesin durulup ta sinmezsin Mehmet imin üstünde çalkalanır dinmezsin Sen yerine yakıştın semalardan inmezsin Sakın ola durulma dalgalan al bayrağım Tarihimde zaferler hep seninle doludur Türk’ün gittiği her yer uzayan bir kolundur Bir sefer daha varsa o yol senin yolundur Sakın ola vurulma dalgalan al bayrağım. Gökteki hilal yıldız soyumdan gelen gensin Şehidimin giydiği son elbisesi sensin Bu âlem var oldukça ben senim sende bensin Sakın ola kırılma dalgalan al bayrağım. Hüseyin Zarar |
|
|||
|
|||
Sultanbayrak
[quote=sorry;2100091]Senin yerin her daim hep yukarı göklerdir
Bir milletin üstünde dalgalan al bayrağım Uğrunda hep can veren asil millet Türklerdir Sakın ola yorulma dalgalan al bayrağım Senin için anadan bir de yardan geçeriz Şahadet şerbetini kana, kana içeriz Dostu düşmanımızı biz seninle seçeriz Sakın ola darılma dalgalan al bayrağım Savaşta en öndesin durulup ta sinmezsin Mehmet imin üstünde çalkalanır dinmezsin Sen yerine yakıştın semalardan inmezsin Sakın ola durulma dalgalan al bayrağım Tarihimde zaferler hep seninle doludur Türk’ün gittiği her yer uzayan bir kolundur Bir sefer daha varsa o yol senin yolundur Sakın ola vurulma dalgalan al bayrağım. Gökteki hilal yıldız soyumdan gelen gensin Şehidimin giydiği son elbisesi sensin Bu âlem var oldukça ben senim sende bensin Sakın ola kırılma dalgalan al bayrağım. Türk bayragi kadar güzel bir bayrak görmedim. Bayragimizin kendisi bir siir. Kan kirmizi, dalga dalga. Ay Yildiz piril piril. Ne zaman Türkiye gümrüklerine varsak, ufukta dalgalanan Bayragimiz beli olsa, icimde hissettiklerimin tarifi yok. Hangi hükümet ülkeyi yönetirse yönetsin, Türkiye benim vatanim. Beni saran, beni koruyan, beni ben eden vatanim. Siginabilecegim bir yuvamin oldugu yer, benim sevgilim. |
|
|||
|
|||
Zitat:
|
|
||||
|
||||
Bir rota düzeltme eylemidir...
|