| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
Also für mich ist das echt ein grosser Verlust bei Vaybee. Zumal OnMyOwn tiefgängige Texte, die ich gerne und mit regem Interesse gelesen habe verfasst hatte..
Geändert von the_last_time (12.05.2013 um 22:31 Uhr). |
|
|||
|
|||
Monday hanim, nerdesin bakalim?
|
|
|||
|
|||
Zitat:
demek niyeti bozuktu ki,aramizdan ayrildi. |
|
|||
|
|||
Sorry ich habe nur laut gedacht. Passend zum thema. Es ist nicht so wichtig. Niemand kennt hier wirklich jemanden.
|
|
|||
|
|||
Zitat:
Fos, Ruhrgebiet'in büyük bir sehirinde beraber Vapiano'da Pizza yemistik.. Almanya'ya geldigimde, bu sefer ben seni güzel bir Italyan dostumun restoraninda agirlayacagim ins Allah. Orda DEG'nin oyunculari bile hep Pizza yiyor Das Problem bei Vaybee ist, dass die Frauen stutenbissig sind und dass die allermeisten komplexgesteuerten Kerle irgendwelche Hahnenkämpfe ausfechten.. Ich habe es schon immer gesagt und dazu stehe ich auch heute. Aus Vaybee hätte viel mehr sein können, als es jetzt derzeit der Fall ist. Na wer weiss vielleicht wird es später der Fall.. |
|
|||
|
|||
Zitat:
Burda dikkat etmezsen cok cabuk polemigin icinde buluyor insan kendi.. Ama polemikten uzak durursan, digerleri ne kadar polemik yapmaya calisirsa calissin. Beceremezler.. |
|
|||
|
|||
Zitat:
sonra gelip benim GB'de güzel bir yaklasimda bulunup,aradan iki gün gecmeden yine bana forumda saldirmasi,asil niyetini göstermis oldu. bu yaklasimi kesinlikle kültürlü bir insandan beklemem. iki günden beride gelip burdaki insanlari cahil olarak nitelendirmesine ya ne dersin? lütfen,kültür sevyesini yeterince bizlere gösterdi... |
|
|||
|
|||
Alnımı secdeye vurdum ağladım
Bu aciz canımı Hakka adadım Dünya yalan imiş er geç anladım Islandı seccadem gözyaşlarımla... Rukum Mevlayadır secdem Mevlaya Artık hevesim yok fani dünyaya Secdede ağladım ben doya doya Islandı seccadem gözyaşlarımla.. Halit Ertugrul'a eskiden inancli olmadigini, Müslümanlara karsi ön yargili oldugunu söyleyen bir kiz böyle bir mektup yollamisti; Hocam, seccadem gözyaslarimla islandi...belki de bu ilahi oradan esinlenmistir...gercek yasanmis bir hikayeden ilahi yapmak.. cok güzel.. |
|
|||
|
|||
Zitat:
Sizin aranizda olan biten seyi degerlendiremem. Cünkü bir gercegin üc tarafi vardir. Birincisi, senin bildigin, ikincisi onun bilgidi ücüncüsü de gercegin kendisidir.. Sagliklik ve dogru bir durum tespiti yapmam icin onun da görüslerini almam lazim, yoksa saglikli bir durum degerlendirmesi yapamamis olurum. Netice'de bir bilim adami gibi yaklasiyorum böyle seylere Sizin aranizda olana bitene bir sey diyemem, ama Cesar'nin hakkini da Cäsar'a veririm... Geändert von the_last_time (13.05.2013 um 00:02 Uhr). |
|
|||
|
|||
Zitat:
onmy hanima gelince,yazdiklari ve söyledikleri ortada! the time bey,sizin okuma yazmaniz yok mu? |