| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Witze
Kücüktüm, ufaciktim. Babam bizi terk etti. Annem ise cok fakirdi. O kadar fakirdiki, herkes bana Motherfakir diyordu. :-)
|
|
||||
|
||||
LoL
Istanbul Sishli'de bir mahallede aynı gün bir Kayserili, bir Laz ve bir Diyarbakırlı ölmüs. Ahali toplanıp cenazeleri yıkamıs, cenaze namazı kılmıs ve mezarlıga götürüp gömmüsler. Yorgun argın dönüp, kahveye oturup cay söylemisler.
Birazdan bir bakmıslar ki, Laz mezardan cıkmıs üstünü basını silkeleyerek kahveye geliyor! -Noldu? Hayırdır, nasıl geldin?diye sormuslar. Laz cevaplamıs: - Sormayun ushaklar obir tarafta da isler aynen purataki cibidur, zebaninun elune pi pesluk sikisturdum peni ceri cönderdu da. Digerleri merakla sormuslar: - Peki Kayserili nerede, ya Diyarbakırlı? Laz getirilen cayı karıstırırken cevaplamıs: - Pen celurken Gayserili ikibucuga olmaz mı diye pazarluk edeydi, Diyarpakirli da ben vermem devlet versin deyidi da!!! Geändert von InternettinAbi (25.01.2015 um 00:05 Uhr). |
|
|||
|
|||
Bu Tarz Benim jüri üyesi Nur Yerlitaş. |
|
|||
|
|||
Zitat:
Typisch |
|
||||
|
||||
Lo bu avratmidir, herifmidir? bizim Kacakci Reshoya cok benzir lo
|
|
||||
|
||||
Ne dirsen abe, Beterin beteri var; erkek tipinde kadin hmm yoksa tersimiydi ?? Hmmm. *grübel*
|
|
||||
|
||||
Zitat:
lo bu avrati kim Jury yapir gurban? onlari hic görmek istemem lo ) |
|
||||
|
||||
Abe bende derem bu insanlarin zevkine uyacagima, salvarla gezerim; Hemide salvarla, oyali cember en Güzel tarzdir
|
|
|||
|
|||
Zitat:
Hayirdir, begenemedin mi Nur ablayi ??? |