| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
ebru gündes: secilmem secerim
ararsam ben bulurum senden iyisini
yeniden yakarim askin atesini bulunmaz hint kumasi degilsin canim istersen dönersin geldigin gibi ask eski bir yalansa en büyük yalan sensin gönlün aci gercegi gözlerimden ögrensin! Deli gibi sevsemde cok cabuk vazgecerim huyum suyum kurusun ben secilmem secerim! |
|
|||
|
|||
halayi hic sevmem o.T.
ohne Text
|
|
|||
|
|||
Gülsen: nazar degmesin
Neyine güveniyor kalbim
boyundan büyük bu sevda en zorunu buldum askin kendini bana sakla... Yasamazsam bu günü hayat beni bagislamaz yarini bilmem unut dünü sana zararim dkunmaz Bozuyorum ASK ORUCUMU yillar sonra seninle asigim hayranim her bir zerrene Bakmaya kiyamadim birkez yüzüne nazar degmesin egilsin alem dizine! |
|
|||
|
|||
hatice: güldür yüzümü
Insani yasatan ümitler gibi
günesi getiren saatler gibi gercege dönüsen vaadler gibi geliver yanima güldür yüzümü... Olmaz hic kederin olmaz hic tasan sasirir kalirsin aski tanisan beklemez gelirdim yerinde olsam geliver yanima güldür yüzümü Bahane arama yol uzun diye terketme askimi son sözüm diye böyle cok sevene bu nazin niye.. geliver yanima güldür yüzümü... |
|
|||
|
|||
Secil: unutursun gönlüm
Hergün asklar kapimi caldikca
ne sevdalar ne vedalar biter her ayrilikta yine kahrolsamda ne baslangiclar ne sonlar biter Ilk defa degil bu veda sahneler ah ne cok gördüm yakip yikip gidenleri unutursun gönlüm, unutursun elbet alisirsin yalniz kalmalara alisirsin gönlüm,alisirsin elbet bu ne ilk ve son giden uzaklara |
|
|||
|
|||
Metin/eda özülkü:aramadin aylardir
Buna can denir a canim
yaraliyim dokunma belkide halimi bir gören vardir Buna ask denir a canim kaderime dokunma belkide bir yerlerde bekliyen vardir sadece senmisin benim ilacim? senmisin sadece hayalim tanrim? Aramadin ah aylardir göremedim hergün yandim yüregime binbir sanci neredesin hasret kaldim.. |
|
|||
|
|||
yildiz: kendimi vermiyorum
Hayir iste ne derece sevsende sana göre degilim ben
Deli ve özgür bir at kosar icimde gider heryere birden Cok begenmis,tertemizmis kalbimi sevmis Herseyini unutuyormus beni düsünürken Sevemiyorum,güvenemiyorum Bu hale nasil geldim bende bilmiyorum Tekrar denemek istemiyorum Ne yerdeyim,ne gökteyim Ask pesimde kaciyorum Senin o begendigin tertemiz kalbin nelerini cektim Delice sevenler kirdi gittiler delice ictim Ask aci demek,baglanmak demek Cözülmek istiyorum Biride ayni,binde ayni Kendimi vermiyorum! Kul yapisi degilki ruhum senin dedigine uymaz alin yazisi gelir basa zaten ucari kacari olmaz sen benimsen ben seninsem kimse bozamaz yok degilsek bir arada kimse tutamaz Sana bir ara bir adim kala geriye döndüm haberin yok biliyorum öyle utandim,kendime kizdim oturup agladim düsünürken uyuyup kaldim.. Senin o begendigin tertemiz kalbin nelerini cektim... .... binde ayni birde ayni kendimi vermiyorum. |
|
|||
|
|||
ÇOOOOOOOOOOOK UZAKLARDA
Caddelerde rüzgar aklimda ask var
Geceyarisinda eski yagmurlar sarki söylüyorlar sessiz usulca Özledigim simdi çok uzaklarda Deli dolu günler Hayat güzeldi Kahkahalariyla günler geçerdi Ellerim uzanmaz dokunamamki Özledigim simdi çok uzaklarda O da özlüyormus, benim bir tanem Çok üsüyormus ben olmayinca Öyle yaziyor son mektubunda O da özlüyormus, benim bir tanem Hep agliyormus ben olmayinca Öyle yaziyor son mektubunda Caddelerde rüzgar aklimda ask var Geceyarisinda eski yagmurlar sarki söylüyorlar sessiz usulca Özledigim simdi çok uzaklarda O da özlüyormus, benim bir tanem Çok üsüyormus ben olmayinca Öyle yaziyor son mektubunda Caddelerde rüzgar aklimda ask var Geceyarisinda eski yagmurlar sarki söylüyorlar sessiz usulca Özledigim simdi çok uzaklarda Nilüfer **** çııÖÖçşWind among the streets, love on my mind, Ancient rain in the middle of the night, It silently, gently sings a song. I miss him* now, in faraway places. In those carefree days Life was wonderful. The days would pass with his laughter. My hands are reaching, but I can"t touch him. I miss him now, in faraway places. He misses me too, my one and only darling. He"s always cold when I"m not there, He wrote so in his last letter. He misses me too, my one and only darling. He always cries when I"m not there, He wrote so in his last letter. Wind among the streets, love on my mind, Ancient rain in the middle of the night, It silently, gently sings a song. I miss him now, in faraway places. He misses me too, my one and only darling. He"s always cold when I"m not there, He wrote so in his last letter. Wind among the streets, love on my mind, Ancient rain in the middle of the night, It silently, gently sings a song. I miss him now, in faraway places. *Bu sarikinin Ingilizcesi de çok güzel bazen denk geliyor dinliyorum. |
|
|||
|
|||
Melina Kana - Psyxi Gefyri
super schööönes Liebeslied..
|
|
|||
|
|||
coook güzell bir Sarki... gitme dedim