| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
iclal aydin: zor günler
Zor Günler
benden önce söylenmiş sözlerin haklılığına kızdığım oldu zamanında ama inandığım da... ömrümde her şarkı, başka bir kapı açtı bu şarkının ardında sen, bu kapının ardındaysa benden önce söylenmiş sözler vardı... seçtiğimiz hayatlar mı bunlar? seçtiklerimiz mi? bunca yokluk, bunca kırıklık, bunca acı... seçtiklerimiz evet! hayat bu sevgilim, çoktan seçmeli senin aşkınsa, bir dönem ödevi... bir şarkı tuttum sevgilim bir kapı açtım ikimize ikimiz, çokmuşuz meğer bu resme kapatmadan bu kapıyı yine de bu yaralar bereler, sanadır, bileler... çok canım yanıyordu, gördüklerimden ve görüceklerimden benim kanayan dizlerim yoktu hayatta bir tek benim de kanattıklarım vardı elbet ezdiğim kumlar ve geçtiğim yollar hala gölgemi taşıyorlar hani demiştim ya en başında "ne ayrılıklar, ne aşklar, ne başlangıçlar" diye yani, demem o ki, çok zor günler geçirdim vaktiyle bu şarkı sadece benimdi sevgilim ve ben büyük bahçeler istemiştim ikimize yazmışsın ya "onu sevebileceğimi düşünmüştüm" diye işte o günden beri, belki de bu yüzden sadece bu yaralar bereler, sanaydı, bileler göreler aşkımı şahidim gökkubbe... İclal Aydın bu kadinin sesine hayranim. Insanin ruhunu oksuyor, dinlendiriyor. |
|
|||
|
|||
Jale: üzgünüm
Malesef unutulan bir sanatci...
Üzgünüm Care aramadim zannetme cikmaz yollari zorladim gittim olmadi, kaldim olmadi "bitti" diyorsam laf degil Bir anlik öfke zannetme coktan harcadin sabrimi kactim olmadi,sustum olmadi bitti diyorsam laf degil Artik bu son veda üzgünüm nefret etme benden üzgünüm istermiydim hoscakal demek? Elim kolum bagli üzgünüm.. Bastan yalnis yaptik üzgünüm Seninle olmazdi üzgünüm az mi savas verdim kendimle Engellere yenildim üzgünüm.. |
|
|||
|
|||
Çok sevdigim bir sarki bu
Çok sevdigim bir sarki bu ama kimin söyledigini bilmiyordum. Sarki dedigin böyle slow, duygu yüklü ve içten olacak; kafa sisirmeyecek; insan dinlerken mest olacak. Tesekürler Gelincik bana yeni bisi daha ögrettin )
|
|
|||
|
|||
hey sevindim buna ;-)
Jale diye bir sanatci vardi uzun bir zaman önce. Kisa sari saclari vardi. Simdilerde persembe aksamlari TV8 de cikiyormus. Gecenlerde reklamini görmüstm ama vakit olmadi henüz seyretmeye.. Sarki dedigin ruhu dinlendirecek evet..
grup gündogarken: gibi gibiyim Ümitsiz günlerimde kendimle avundum icimdeki herseyi yitirdim seni buldum simdi ben senin oluyormus gibiyiiim sicak geceler gibi al beni kollarina bu gece Dokunsalar aglayacak cocuk gibiyim Denizdeki dalgalarin ucuna beni sal bu gece Her yeni gün dogacak cocuk gibiyim. Gibi gibiyim gibi gibiyim gibiyim gibi gibiyim gibiyim Ümitsiz günlerimde kendimle avundum icimdeki herseyi yitirdim seni buldum simdi ben senin oluyormus gibiyim.. sicak geceler gibi al beni kollarina bu gece dokunsalar aglayacak cocuk gibiyim... |
|
|||
|
|||
ajda pekkan: Dert bende
dert bende, ferman sende
ask bende derman sende öldüren güldüren, hergün aglatan kalp sende.. mevsimler gelip gecsede ask beni benden etsede dünyada hayat bitsede yine ölümsüz ask bende istemem ayrilik boynumu büksün istemem askima leke sürülsün ben rüyamda bile yalniz seni sevdim istemem baharda yaprak dökülsün... Askin alevse hasretin bir kor senin yokluguna kalbime sor.. dünyaya seninle gemis gibiyim sensiz yasamayi düsünmek cok zor! Sev demem, sevme demem Sende benim gibi sev diyemem! Ömrrümün nesesini seninle buldum kaybedemem nerelerdeydin sevgilim? Seni kader mi sakladi? yillardir beklenen huzur simdi beni kucakladi! Istemem ayrilik boynumu büksün istemem askima leke sürülsün ben rüyamda bile yalniz seni sevdim istemem baharda yaprak dökülsün... |
|
|||
|
|||
bendeniz: günahlar
sus aglama
dönemem canim sana bir daha! vazgec git diyememki gururuma Yazik olmus o masum saf duygulara yalnizlik güzel seydir zor olsada ilk defa... sus aglama perisan halim birtek kalan bana onuda alma benden sigindigim bir gönül macerasiydi diyorum mahkum aglamakli soranlara ilk defa... Günahlardan biktim aman ver elini kurtar beni buralardan üsüyorum, teslim oldum aska ben neden böyle vuruldum..? |
|
|||
|
|||
sana bir hain lazim
Ne sorgun ne sualin biter hakkimda
Hercai hovardami kaldim aklinda? anlatamadim, anlayamadin aslinda seni benle ne zorun var? Yoruldum ah yoruldum seni sevmekten degil, bosyere yalvarmaktan yoruldum sana bir zalim lazim sana bir hain lazim degerimi kiymetimi anca ozaman anlarsin Sana bir lanet lazim bana selamet lazim eger gidersem, terkedersem beni o zaman anlarsin.. Berdan Mardini |
|
|||
|
|||
Ölmeyen sarki --> Bülent Ersoy
Ölesiye sevmistim seni kalbimin kizi
ne care kopardilar gönül baglarimizi Maziye gömülsede icimizdeki sizi Bu sarki yasatacak ölmeyen askimizi.. Yüzünü göremeden gecsede uzun yillar yinede sevecegim seni mahsere kadar |
|
|||
|
|||
Lara: adam gibi adam ;-)
Bizim kaderimiz böyle
dogustan hic sansimiz yok düsemedik dengi dengine mutluluga hakkimiz yok! adam gibi adam yok nerde anam! Yada bize rastgelmez hele bakin bakin hele millete kare kare bize hic pas gelmeez yolunu tutan tutar bulani hemen yutar bize lokma vermeez ne olacak bilmem halimiz kim mutlu kim hangimiz? Severiz ihanet görürüz yine ask ister kalbimiz Bu yil cikan en güzel hareketli sarki herhalde bu |
|
||||
|
||||
Halay Party ( Simdi Tam Zamani )
HALAY PARTY * HALAY PARTY * HALAY PARTY
23.12.2005 Cuma Bottrop/Gülüm Düðün Salonu Saat: 19:00 Sizler için, Ümit Z., Grup Dostsevenler, Grup Daðlýlar, Dj-Moyz, Davul Zurna, Kemençe ve Show men TÜMENCE ve ekibi orada olacak!!! Yer: Veranstaltungssaal Gülüm An Der Knippenburg 115 46238 Bottrop Tel.: 0204 / 16 88 700 Tel.: 0204 / 16 88 701 Mobil.: 0176 / 29 20 63 97 www.halayci.de |