| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() sen ne demek istiyorsun acaba? benim yazdigim yazidan sen ne anladin ya da neyi yanlis buldun da, bana bir cevap vermeye kalkiyorsun?? olay nedir acaba? yanlis olan ne? begenmedigin durum nedir? kusura bakmayin ama benim diyecegim bir sey yok! nasil anliyorsan, ne yapmak istiyorsan onu yap! hangi filmi nasil anlamak istiyorsan öyle anla! ama bana, benim yazdigimi anlamadan dokunma! ve soru isareti koyma!!! bu yazidaki soru isaretlerinide yok say!
|
|
||||
|
||||
![]() ne mesajindan, ne dünyayi etkilemesinden bahsediyorsun sen ya! verdigi mesaj milliyetcilik! dizisinde mafyacilik, filminde milliyetcilik. sen neyden bahsediyorsun yazinin sonunda! dünyayi etkilemismis. ne güzelsin bee kurtlar vadisi irak. nasil etkilemis dünyayi! hangi konuda etkilemis, ve nasil bir mesaj vermis dünyaya! yau kardesim filmdeki olaylarin hepsi iki senedir en kötü gazetelerde en adi duyulmadik televizyon kanallarinda bangir bangir mesaj olarak, haber olarak veriliyor zaten, kaliteli yayin organlarinda zaten üc senedir bagira cagira mesaj veriliyor, üstüne basa basa vurgulaniyor zaten. sen bu filmin verdigi hangi mesajindan bahsediyorsun!! ha milliyetcilik den mi? -ok. eywallah! bak simdi oldu haklisin! milliyetcilik mesaji veriyor evet. ama henüz dünyayi etkilemedi allaha sükür milliyetcilik! etkileyemeyecekde! bu böyle biline! ve bu filmin cani cehenneme! sanat degeri, filimsel film degeri tasimayan, zekadan ve kurgudan yoksun hür türlü filmin cani cehenneme!
|
|
||||
|
||||
![]() ya sen harbiden hayret bir durumsun ya! ya diyorsun ki bu filmi türkler cekti, bu filmi biz yaptik, diger ülkelerin gözünden kacdi diyorsun, hey kusura bakmada, kuzey irak`a hic haddimiz olmadan giren ve sonucunda da kafasina cuval giyen, ve bunu hazmedemeyen biz degilmiyiz!!! bir hollandali mi cekecekdi, güya cuvalin öcünün alindigi
filmi??? sen hayret bir vakasin! yani bu söylemin akillara sakat bir durum gercekden! hem "filmin sahneleri üzerine konusmam diyorsun" yau konus be kardesim konus! filmin sahnelerinden, oyunculukdan, kamera kullanimindan, kostümlerden, kurgudan, senaryodan bahset, konus bunlari konus!!! film sanatini konus! hayret bir sey ya! ben hayatimda hic böyle bir söylem duymadim, "bu filmi cekmek bize nasip oldu!" bravo walla!!!!!! yok meksikalilar cekecekdi demi, cuval olayinin intikaminin alindigi filmi! pesss dogrusu! |
|
|||
|
|||
![]() scheiße habe ich in meinem leben nicht gesehen.
|
|
||||
|
||||
![]() o zaman yasamadin sen, gerci yasamis olsaydin bir iki alaksiz kelime kullanarak basit bir tepki/yorum yazmazdin.
eger cevap yazacaksan daha detayli ve anlamli birikimlerini aktar, yoksa umursamam seni haberin olsun madam BOLLYwood.) bu ara ilahi adaletin bile elini cekmis görünen irak halkina, yürekten sabir diliyorum. siz bakmayin bizim kaba saba sigmaz, simarik hallerimize, burda yazan her bir kalem film karsiti olsun/olmasin bulundugunuz durumun zerresini dahi idrak edememis.. sevgiler saygilar. |
|
|||
|
|||
![]() niye filme katlanamdin?? kürtmüsün sen??
|
|
||||
|
||||
![]() Ich glaube Ihr wollt einfach nicht VERSTEHEN!
Ihr drifftet ab von Thema....cagdas hat schon Recht, wenn er sagt das dieser Film nichts im Kino zu suchen hat. Er hat mit Kunst nichts zu tun. Ihr wiederrum macht Politik. Und ich denke das dieser Film auch nur aus Finanziellen Gründen gemacht wurde, ohne auch nur ein Gedanken an die Kunst des Filmemachens zu denken. |
|
||||
|
||||
![]() kizim sen aklini peynir ekmekle yemissin muhahaha muhahahaha
|
|
|||
|
|||
![]() o sadece bir filim...begenen olur begenmeyen olur, ben bakmadim bile.....ama sunu belirtmek lazim.....o filimde gösterilenlerin gercek olup olmadigini kimse bu forumda bilmiyor, cünku son iki senede irakta tatil yapdiklarini sanmiyorum. onun icin bu filimi begenmiyorum diyen insanlara karsi cikip hemen herkezin avukati takilmayalim lütfen.....o sadece bir filim....o.k mi?
...birt |
|
||||
|
||||
![]() OK mi ne demek?
O sahneler gercekleri yansitmayip,belgesel karekterini tasimasa, ne burda bu boyutta tartisilir, ne de diger forumlarda firtinlar kopardi. Gerceklik payini bilmiyorum diyenler,bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuslar..pes yani. |