| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
Güzel
Bakara 62, Maide 69...
Süphe yok ki, iman edenler, yahudiler, hiristiyanlar ve sabiiler, bunlardan her kim Allah"a ve ahiret gününe gerçekten iman eder ve sSALIH AMEL islerse elbette Rabbleri katinda bunlarin ecirleri (mükafatlari) vardir, bunlara bir korku yoktur, bunlar mahzun da olacak degillerdir. Olay gelip gelip SALIH AMELE dayanir... baska hic bir seye |
|
|||
Allah sorsan iyi olur.. nede olsa vahyii
aliyorsun...
|
|
||||
Cumhuriyet i Taniyalim
İnsanlığa getirdiği rezaleti gördüm
Merak ettim araştırdım,inceleyip durdum İslam alimlerine din bilginlerine sordum Batılılardan geldi dediler; Cumhuriyet. Gayri İslami düşünce,fikri kaide den İslam’ı olmayan kapitalizm akide den İnsanların koyduğu kanun kaide den Oluşup meydana gelmiştir. şu Cumhuriyet Din ayrı,devlet ayrı fikri; demokrasi Bu fikir;kapitalizmin temel akidesi Bu akide Cumhuriyetin aslı esası Bu esas üzere kurulmuştur, Cumhuriyet İslam’ı olmayan;din seçme hürriyetin den İslam dışı oluşan; fikir hürriyetinden İstediği yol dan,mülk edinme hürriyetinden Oluşup meydana gelmiştir, şu Cumhuriyet. Hayata hakimiyet halka verilmesinden Hayat için insanların kanun koymasından Kapitaliz tarzı yönetim yapılmasından Oluşup meydana gelmiştir şu Cumhuriyet İslami olmayan bir siyaset gütmek için İslami olmayan bir yönetim yapmak için İslami olmayan ahkamla hükmetmek için Batıdan Müslim’e gelmiştir. şu Cumhuriyet Hülasa Cumhuriyet,düşman batıdan geldi O muazzam İslam nizamı; yerine kondu Cumhuriyetle İslam hayatı sona erdi Tüm İslam’a karşı gelmiştir. şu cumhuriyet Gelmeseydi Cumhuriyet gitmezdi hilafet Olsa’idi hilafet olurdu İslam adalet Olsa’idi İslam adalet,olmazdı zillet Müslümanlara zillet olmuştur Cumhuriyet Gerekmez kamile arzuhal arife tarif Zira her şey vakasıyla olmuştur maarif Cumhuriyeti kabul etmez akliden arif Müslüman’a bir kabus olmuştur Cumhuriyet Şerrinden hakka sığınır, Abdullah muakkil Cumhuriyet;aslı olmayan bir küllü kail Cumhuriyeti istemez her akeiden akil İnsanlar sözünden olmuştur şu Cumhuriyet |
|
|||
Bilmedigin bir sey var
Kurandaki dini saaaaadece oldugu gibi Objektiv bir sekilde aciklanir ve uygulanirsa... zaaaten neredeyse tüm dünya Müslüman olur... istisnalar haric....
Ama su anki piyasada dönen Islam dini olmadigi icin Hiristiyanlkar Müslüman olmaz... auch wenn es im Kuran geschrieben steht..... Anlatabiliyormuyum..... eger sitiyorsan onlarinda Müslüman olmasini... o zaman sen ilk önce saaaadece Kusandaki dine ibadet etmeyi ögreneceksin... cünkü Hiristiyanin din anlayisi su aniyle Islamiyetten daha ileri |
|
|||
Ben öyle algilamiyorum
Su anki Islam Müfessirleride öyle algilamiyor....
Ben o Tefsiri okudum... oaradan senin cikarttigini ben cikaramadim..... Allaha inanmak, Salih Amal ve Ahirete iman ön sart olarak belli.... Cünkü iyilik yapan her kimse, ister Müslüman ister Hiristiyan... kesinlikle karsiligini görecektir.... Her kimin zerre kadar sevabi varsa karsiligini alir.. her kimin zerre kadar günahi varsa cezasini görür..... Yahu bunu Kuran söylüyor... sen istedigin kadar kalk senin gibi olmayanlari cehenneme sokmaya.... yeri gögü bir araya toplasanda bu evrensel Kuran kanunu degismez... Anla artik..... Müslüman olmadiysa cezasi olabilir... ama Müslüman olmamasi onun mükafatlanacagini engellemezki.... cünkü zaaaaaten Allah inaniyor..... DAHA ILERISI YOKKI |
|
|||
Aferin loooo könnte von mir sein o.T.
ohne Text
|
|
|||
Cumhuriyet = Halk yönetimi
olay bitmistir.....
Bak kisa ve net.... Nedir bu siirler falan filanlar..... voll nervend... Kisa ve net konussana arkadas..... Seriat istiyorsaniz ben size Hocalik yaparim... |
|
||||
Selam kardes Donpepelino, katolik ...
hiristiyan yazsaydin, daha net olurdu, cünkü böyle cirkin olaylar nefsinin hakkini vermeyince her insan düsebilir, Allah korusun, eine der schlimmsten Verbrechen was man einer zarten Seele antuen kann, einfach perverser wie Tiere, ...die eigentliche Schuldige ist die katholische Kirche mit ihrem unfehlbaren, heiligen Vater an der Spitze der das Zölibat aufrecht erhält. Meine Meinung, muß ja nicht stimmen-)))
|