| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
Zitat:
Zitat:
autofreak = bülent = ask_sehidi cek git buradan, birbirine düsürebilecek cahil bulamazsin burada. |
|
|||
|
|||
Uno degmez savunulmayi!!!
Zitat:
.................................................. ...................................... @huhu sorry aber du weißt nicht wen du da verteidigst!! UNO hat vorhin im Chat zu allen Türken, egal ob Sunnitsch oder Alevitisch "Yobaz" gesagt, der hat Probleme mich sich selbst und mit seinen Gedanken. das nur mal so zur Info!!! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, |
|
|||
|
|||
Zitat:
Bosphorus sana ne oluyor?? Örnek olacagina bakiyorum almissin basini gidiyorsun? Senden böyle bi taviri beklemezdim dogrusu, yazik yazik sende cürük ciktin. |
|
||||
|
||||
Zitat:
Woooooww. |
|
||||
|
||||
Zitat:
Dikkatini cektiyse, 2-3 genetigi bozulmus tipten baska kimseyle boyle konusmuyorum. Ne seninle ne baska biriyle. Onlar kendileriyle oyle konusulmasini hakediyor. Medeniyetten anlamiyorlar, onlar yontulmamis ilkel. İkisi de Islam'a kufur eder, 1'i de onlarin bu ilkelligini savunur. Sen olsan ne yapardin? Beyazguel60 ile bu konuyu daha konusmuyorum, benden olgunca ozur diledi ve ben de olgunca kabul ettim konumuz kapandi. |
|
|||
|
|||
Zitat:
Evet sen hep düzgün konusuyordun, ama bakiyorum agzin bozulmaya baslamis. beyazgülün senden özür diledigini okumadim, eger özelden sana yazdiysa adi üzerinde ÖZEL onu buraya yazman cok yalnis. herkes kendi fikrini savunuyor, bunda özür diliyecek bisey yok. ama fikrini anca agir kelimeler ile savunabiliyorsan, o halde kendini eyit. bugüne dek, hep seni saygili gördüm, ama son günlerde, bakiyorum kontrolünü kaybetmeye basliyorsun. sebeplerin olabilir, ama sebeplerini buraya tasima rica ederim. |
|
|||
|
|||
Zitat:
@ Bosphorus. Malesef sen benden ÖZÜR dilemedin !!! Bana o söylediklerini ister bir daha bir oku, belki unuttun diye söylüyorum. Cok ayip yaptin bana karsi, seni kiniyorum. Ben polemik istemedigim icin bitsin istedim. Evet senden özür diledim bu dogru, cünkü sen haddini astin ve fazla ileri gittin. Bunu inkar edemezsin. Ben sadece sana bir hakaret ettiysem diye özür diledim. Her hangi bir baska konuda dediklerimle alakasi yok. Onlarin yüzdeyüz arkasindayim bunu bil !!! Evet konu bitti bu dogru...... ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,, |
|
||||
|
||||
Zitat:
Sen nasil birden avukat kesildin ben de bunu anlamadim simdi?!? Beyazguel60, guelkurusu... 'z'harfi nedense ikisinde de cikmamis. Benim agzim gayet terbiyeli, bunu senden ogrenecek degilim. Kim neden ozur diler, neden dilemez bu sana kalmamis. Sonuc onemli. Buraya ozel mesajin icerigini tasimadim, konunun kapandigini ve nasil kapandigini soyledim. Konuyu tekrar gundeme tasiyan sensin. Ozur dilemek yapilan yanlisin yanlis oldugunu kabullenmektir. Hatanin kabullenmesinde sorun gormuyorum. Yahu birakin da muhatap olunan kisi kendi cevap versin ne diye birileri giriyor birileri cikiyor ortadan. Garip garip belirsiz profillerle. |
|
|||
|
|||
Bosphorus ben seni kaliteli, yazilari düzgün bir olan birisi olarak tanirdim. Seni Caka_Bey'den, Salih1978'den sonra düzgün kisi olarak burda tanimlayabilirdim.
Biliyorum önemi yok, burasi netice de internette kafa dagitma desarj olma yeri olarak görünüyor. Ama bence huhusanane ve gül kurusu üyeler basta olmak üzere bayanlara biraz daha gentilmence davransan daha iyi olurdu. Bak ben bile bunu yaptim. Senden ve kimseden kendimin yapamayacagi bir seyi beklemiyorum. Hakaret ve küfür etmekle iftira atmakla insan ancak kendi acizligini ortaya koyar. Sen aciz misin? Imogdi Ateist evet, ama imogdi üzerinden Selanik'e ve dolayli yoldan Atatürk'e en agir hakaret yagdirman seni disklafise eder. Bak sende bu bayrami kendine vesile al ve gecmis tartismalari unut. Yok unutmuyorum buraya kavga etmeye geldim, günlük hayatimda bir hicim, kimse beni ciddiye almiyor, herkes sanki ben yokmusum gibi davraniyor dersen o baska. Her insan ilgi bekleye bilir ama aradigin o ilgiyi burada bulurmusun o yönden cok büyük bir süphem var. Böyle davranislarla ciddiyetini kaybedersin. Burda kavga etmek istiyorsan bir cok kiro ve kirolice vardir emimin. Ama bunlar gül kurusu ve huhusanane degil. Ben chatte girmiyorum, dijital dünyada bu konuda analog olmayla gurur duyuyorum ama oraya gir gör ve "o yüksek seviyede" yazisasan bir cok kadin ve erkek görürsün. Salih1978 ve Caka_Bey'e iftira hakaret edilmedi mi? Ama bi de onlarin terbiyesinden örnek al. Hic birrisinden küfür amacli ya küfürü cagristiran bir cümle okudun mu bu üyelerden? Hep özenle meseleyi kisiselestirmeden kactilar ve kimseye öyle davranmak icin de bahane vermediler. Cünkü kendilerinden eminlerdi. Karsi tarafa kültürsüzlügünü ve seviyesizligini gizleyecek bir platform sunmadilar.. Yanilan Bagdat'tan dönermis boshorus, yanlis yoldasin. Altini bakir yapma! Ben örnegin Salih'in ve Caka_Bey'in terbiyeli davranislarini örnek aldim.. Ögrenmenin yasi yoktur, sende al ve inan kazanan sen olursun. Cünkü kimseyle gece kondu cingeneligi seviyesine yasamazsin ve diger üyeler de senin bu seviyeli davranisini saygi gösterir.. Göstermese ne olur dersin? Bir cacik olmaz, burasi internet, burasi netice de bir forum. Ama herkes kendini bilir.. Kendin icin iyi olur! Geändert von ask_sehidi (05.10.2014 um 11:00 Uhr). |
|
|||
|
|||
|