| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
Beni benden değil sahibimden sor
Ben zor anlatırım fani beşeri
Beni benden değil, sahibimden sor Mukaddir`anlatır ancak eseri ...Müfessir ol oku,kitap gibi gör ...Beni benden değil sahibimden sor Bilmem ki kaç cilttir melekelerim Binlerce yıl oldu hep emeklerim Nefsin çarmıhında geçer günlerim ...Ol münkır şeytandan bitap düşmüş gör ...Beni benden değil sahibimden sor Lanıncı keseri insanın dili En fazla bir asır dayanır pili Yutmaya yeltenir fıratı nili ...Mübeşşir Resulü hitap eder gör ,...Beni benden değil sahibimden sor Yüz metre önümü zor görsem bile Cennete girmeyi çok sevsem bile Nizamlar koyarım yaparım hile ...Müyessir häkim`den hicap duyda gör ...Beni benden değil sahibimden sor İster sev ister yer yönetme beni Mükemmel değildir insanın geni Hakkın hükümleri adil yep yeni ...Hür esir olmadan acap deme gör ...Beni benden değil sahibimden sor 1iol |
|
||||
|
||||
Gel
Adını şanını halini duydum Seni göremedim ne olursun gel Bekledim yolunu aradım durdum Ümitler tükenip yok olmadan gel Senden geri kalan izleri gördüm Kılı kırktan yaran sözleri gördüm Tarihler okudum bizleri gördüm Ümitler tükenip yok olmadan gel Neden çekip gittin çok mu yoruldun Yoksa vatanında hormu görüldün Garipler yurdunda hep sen soruldun Ümitler tükenip yok olmadan gel Sendin insanlığın en büyük şanı Kuzu eylemiştin zalimi hani Şimdi mazlumların akıyor kanı Ümitler tükenip yok olmadan gel Sensiz dünyamızın hali perişan Sensiz doğru dürüst yoktur çalışan Şeytani sollayıp çoktur yarışan Ümitler tükenip yok olmadan gel Taş yüreklileri pamuk eyleyen Köleyle sultanı ayırt etmeyen Haktan başkasına boyun eğmeyen Ümitler tükenip yok olmadan gel Seninle düzelir mülkün temeli Hakkın adaleti hüküm sürmeli Zulüm mazlumları inletmemeli Ümitler tükenip yok olmadan gel Hak gönderdi seni Peygamberlerle Yer gök huzur buldu sümbül güllerle Batmadan dünyamız rezilliklerle Ümitler tükenip yok olmadan gel 1iol |
|
||||
|
||||
Bizans kalıntısı Uğur-suz Kutay
Duydum ki RESULE dil uzatmışsın Salyalı ağzına gül yakışmadı Belli ki bizans`dan atık kalmışsın Bizans kalıntısı uğursuz kutay Ol Resul alemin varlık sebebi Dünyaya öğretti güzel edebi Depreştimi yine kuyruk acınız Fethi müjdeledi diyemi Nebi Hangi rezillerden ders aldın bilmem Insani severim nankörü sevmem Dededen genetik karın ağrınız Sakin ümitlenme domuza sövmem 1insanol |
|
||||
|
||||
Vatan din konusuysa gerisi teferruat
Partıcı değilim vatan perverim
Hükümet bahane vatana çatma ! Ülkemi seveni candan severim Koca Osmanlıdan bir parça kaldı Bazı gerçekleri görmeyen gözler Utanmadan halen eskiyi özler Havada uçuyor iftira sözler Ne vergi verdinde hükümet çaldı Seksen yıl yapmadın çalıştı yaptı Batının doğunun canını yaktı Arapin parası nerene battı Çılgın Türk sanada korkumu saldı Siyona yorgoya coniye laf yok Müslüman gelince zırvalayan çok Satılmış kullara Türkün karnı tok Hainler bir yerden emirler aldı Fetocu kırıpto pkaka birlik Açız aç diyerek atıyor çığlık Çakallar kuzuyla değişmiş kılık Sanmayın son hesap mahşere kaldı 1insanol |
|
||||
|
||||
Muhasebe
Aklın sınılarını zorlayıp tedbir alan; Asla hiç üzülmesin yinede yolda kalan Ayağın taşa değse kızıp küfr edip durma, İbret al acısından bir daha taşa vurma Tedbir takdiri bozmaz, mesuliyeti alır Günü bitmeyen insan şehir batsa sağ kalır Eşeği kavi bağla, kurt bağlı yesın onu İp çözülüp kaçarsa ne ip kalır ne gönü Öküzün boynuzunda dünya dönüyor sanma Herkes işini yapsın öküzden akıl alma Kuşlar yuva yaparken zemin etüdü yapar Uygun malzemelerle tüm açıkları kapar Dönen bütün nesneler enerji üretiyor Bilinen bir gerçektir şımaranlar batıyor Yalnız insanlar değil doğada öfkelenir Ata kötü davranan yarışırken elenir Bahçıvana sormadan koparılmazken diken, Dünya`yı sahiplenme yaratanı var iken Onun buyruklarına uyan her insanoğlu Elbet mutmain olur itaatkärin gönlü Afet ve musibetler ya sınavdir ya ceza Akılsızlar yüzünden kuru yaş çeker eza Suçu kadere atma Mevla asla zulm etmez Onu yargılamaya kimsenin gücü yetmez. Toplumsal karekterler Fikir ayrılıkları olsada,afet ve musibetlerde kenetlenenler Millet olgunluğuna ermiş topluluklardır.Aynı ilahi dinin mefkuresinin etrafında kenetlenip kardeşçe yaşayanlar; Ümmet şuuru taşıyanlardır.Size düşman olsalarda,afet ve musibet zamanlarında düşmanlıkları bir kenara bırakıp merhamet duygusuyla yardıma koşanlar da, insanlık onuru taşırlar, birde üçüncü şıkta olanlar var ki;onlar hiç bir insanlık değeri taşımayan, behbat ruhlu "esfeli safilin" diye adlandırılan hayvandan aşağı insan kılıklılardır.Maalesef 6-2-2023 Tarihinde Meydana gelen,7.7 ve 7.6 şiddetindeki bilim adamlarının deyimiyle, 9 yüz atom bombası şiddetindeki depremleri alçak emellerine alet etmek isteyen, yaralarımızı sarmamıza engel olmaya çalışan provokatör mahluklar sosyal medyada TV lerde , hatta deprem bölgelerinde baş göstermektedirler.Bu alçakların söz ve hareketlerini şiddetle telin edip, Ümmet ve Millet şuuru içinde hareket edersek Allah (cc) izniyle bütün dertlerin üstesinden gelebiliriz. Dost düşman 100 yakın ülke yardıma koşarken, ekmeğini yedikleri vatana millete ihanet içinde olanları, ne Allah (cc) ne millet nede tarih affetmeyecektir. Bizler maddi manevi yardımlaşma derdinde olalım.Yapacağımız yardımları ya güvenilir kurumlara,yada yardıma muhtaç olanlara şahsi olarak iletelim. Milletçe başımız sağolsun...1ol |
|
||||
|
||||
Çağırım var tüm halklara
Çağırım var tüm halklara
Çağırım var tüm halklara Kör ve sağır kesildiniz Soykırım yaparken siyon Hep sıraya dizildiniz Oldunuz zalime piyon Elinize dilinize Deydi bebeklerin kanı Yok olan şerefinize Yazdırdınız alçak cani Hukuk nizam insan hakkı İsmi vardı kendi yoktu Kaldi Hak nizamı bäki Beşeri sistemler çöktü Artık bundan böyle bize İnsanlıktan dem vurmayın Vahşilik var gen`inize İnsan hayali kurmayın Katl olurken masum canlar Zalime yardım edenler Boğar sizi akan kanlar Sahipsiz değil gidenler Hak kefilken masumlara Güvendiniz gücünüze Çağırım var tüm halklara Tükürsünler yüzünüze Tükürüğe yazık olur Zulümden vaz geçmezseniz Gazze`de insanlık ölür Hak yoluna dönmezseniz 1insanol Not: Elinizden benim gibıl başka bir şey gelmiyorsa,hiç olsun bu yazıyı dostlarınızla paylaşın ! ----------- Let them spit on your face You have become blind and deaf Zion committing genocide You always lined up You became a pawn to the oppressor In your hands and on your tongue Said the blood of babies To your vanished honor You wrote it, you vile villain. law and order human right He had a name, he didn’t have one The order of God remains eternal Human systems collapsed From now on, we Don’t talk about humanity There is wildness in your genes Don’t dream of humans Innocent lives being slaughtered Those who help the oppressor The blood flowing will drown you Those who are gone are not homeless While the truth is a guarantor for the innocent You trusted in your power I have a call to all peoples Let them spit on your face It would be a shame to spit If you do not give up oppression Humanity dies in Gaza If you do not return to the path of truth Note: If, like me, you can’t do anything else, at least share this article with your friends. ---------------- Lass sie dir ins Gesicht spucken Du bist blind und taub geworden Zion begeht Völkermord Du hast dich immer angestellt Du wurdest zur Schachfigur des Unterdrückers In deinen Händen und auf deiner Zunge Sagte das Blut von Babys Zu deiner verschwundenen Ehre Du hast es geschrieben, du abscheulicher Bösewicht. Recht und Ordnung, Menschenrechte Er hatte einen Namen, er hatte keinen Die Ordnung Gottes bleibt ewig Menschliche Systeme brachen zusammen Von nun an, wir Reden Sie nicht über die Menschheit In deinen Genen steckt Wildheit Träume nicht von Menschen Unschuldige Leben werden abgeschlachtet Diejenigen, die dem Unterdrücker helfen Das fließende Blut wird dich ertränken Wer weg ist, ist nicht obdachlos Während die Wahrheit ein Garant für die Unschuldigen ist Du hast auf deine Kraft vertraut Ich habe einen Aufruf an alle Völker Lass sie dir ins Gesicht spucken Es wäre eine Schande zu spucken Wenn du die Unterdrückung nicht aufgibst Die Menschheit stirbt in Gaza Wenn Sie nicht auf den Weg der Wahrheit zurückkehren Hinweis: Wenn Sie wie ich nichts anderes können, teilen Sie diesen Artikel mit Ihren Freunden. |
|
||||
|
||||
Filistinli çocukla mülakat
Seni çok üzdüler, değil mi çocuk
Üstün baışn yırtık, boynun yaralı Evin barkın nerde , her yanın göçük Çocuk dedi;Kötü Gazze`min hali Dedim;Annen baban kardeş nerede ? Nerelere göçtü koca ahali Dedi: Annem Babam yıkılan evde Bütün kardeşlerim kanla boyalı Dedim;Ümmet bindi gavur atina Bu yüzden dünyamız ateş sarmalı Dedi;Mekke bile işgal altına Filistini siyon bizden çalalı Dedim;Bir isteğin varmıdır bizden Her çocuğun olur güzel hayali Dedi;Tek isteğim var benim sizden; Yetiştirin gelsin Ömer ve Ali Dedim ; Onlar Darül Bekaya göçtü Yüz yıldır koyuyor siyon kuralı Dedi;benim çocuk,olmam mı suçtu; Yerden mi hortladı Babil kralı Dedim; ne sormuş ol, ne ben söyleyim Halimiz perişan başsız kalalı Dedi: bari size dua edeyim Esir etmiş sizi siyon çakalı Dedim;Nusret Haktan gelecek elbet Bütün Dünya sizden ibret almalı Dedi;Rabbim diyor tağut`lan harb-et Bu vahşet Dünya yı uyandırmalı 1io |