| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
farkini bilmiyorki. laf olsun torba dolsun diye copy & paste uyduruk hikayeler paylasiyor.
|
|
|||
|
|||
Gene iyi sacmalamissin. Ikinci yazina cevap vermeyi bile tennezül etmiyorum.
Beyazgüle yazdigim yazi da copy paste degil. Illahi T9, herkesi kendin gibi sanmayi birak artik. Haa benim burda su an bir tane nickim ve bir kac gün vaktim var. Vaybee benim hayatimin amaci degil. Burasi bana ekmekte de vermiyor. Ahh be T9, biraz okuman yazman güclü olsaydi böyle talihsiz bir aciklama yapmazdin... @Beyazgül sende bana yazma emi, arkadasimiz cellalenip yanlis anliyor Biraz onunla ilgilenirmisin benim icin. Ich guck dich auch gaannz lieb an Geändert von seyrangah (26.02.2015 um 19:59 Uhr). |
|
|||
|
|||
Zitat:
hhahaha, was soll ich machen ... ?! Tmm Seyran Agam, yazmam |
|
|||
|
|||
Kopf schütteln und lachen. Und wenn Du kannst dene tarhana hem$om. Kriegst Du das hin?
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Yok Tokat bize o kadar da uzak degil. Tokatli bir cok kisi taniyorum. Ben Cankiri'li sayilirim
Geändert von seyrangah (28.02.2015 um 19:18 Uhr). |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Kommt darauf an es gibt viel weitere Ecken als Tokat.
Tokat ellerinden aldım bakırı İncitmeyin fukarayı fakiri Boz bulanık seller gibi rakıyı İçirin beylere ben gelene dek Atımı bağladım ben bir hozana Merhamet etmeyin oyun bozana Yetmiş batman pirinç küçük kazana Yedirin beylere ben gelene dek Ben bir Köroğlu’yum dağda gezerim Esen rüzgarlardan hile sezerim Demir kürüng ilen kafaz ezerim İlişmen fakıra ben gelene dek |
|
|||
|
|||
Zitat:
Ja ne, Scotty, beam mich nach Tokat ! |