| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
Zitat:
HHHHH NE COK IHTIYACIM VAR ALKISA :::: BIR KILO YOLLA ; AKILLI OLSUN AMA OLDUMU !! |
|
||||
|
||||
Zitat:
SIMDI BIRI CIKIP CENKE PKK LISIN KÜFÜRBAZSIN DERSE AYIP OLUYOR; TABII BU COK AYIP !!! SENDE HEMEN CIKIYORSUN ; HEPINIZ KILSINIZ DIYORSUN !! TABIII BUDA COK DOGAL ; DIMI ;SENIN ACIK GÖRÜS BELIRTME HAKKIN !! TABI BENDE LAFLA KELIME ILE ISTEDIGIM GIBI OYNARIM ; BUDA BENIM HAKKIM !! SIMDI HAKSIZ KIM !! ULAN HEPIMIZ HAKLIYMISIZ ; NEDEN BU BÖLÜCÜLÜK O HALDE ?? COCUKLARIN GÜLMESINE COK SEVINIRIM: ONUN ICIN ARADA SIRADA BÖYLE YAZIYORUM KI COCUKLAR GÜLSÜN !! SAGLICAKLA |
|
||||
|
||||
burda tek ARSIZ olan sensin UKALA... yazdiklarini, cevaplarini bir araya getirince anlasildi zaten neye alindiginda.. hadi bakalim yaylan.
|
|
||||
|
||||
Zitat:
YAYLI PABUC ALAMADIM ; BIR YAYLI PABUCUM BILE YOK !! HA AYRICA ALINMADIM ; SADECE DOGRU SÖYLEYENI YALNIZ BIRAKMAK ISTEMEDIM: GÖRÜYORUM KI BURDA COK ARSIZ VAR !! ARADA SIRADA BIRI BISI DESE HEMEN CULLANIYORSUNUZ !! PKK NIN YAPTIGI GIBI YAYLIM ATISINA TUTUYORSUNUZ MILLETI !! MILLET HEMEN KRKUP KACIYOR !! SIZDE KENDI ARANIZDA BURDA MÜNAFIKLIK YAPIYORSUNUZ !! BENDE AZ COK MÜNAFIK LIGA KATKIM OLSUN DIYE SIZLERE TAKILIYORUM !! SIZERDEN COK SEY ÖGRENIYORUM !! HOCAMSINIZ. MÜNAFIKLIK BÖLÜCÜLÜK YALNCILIK YAGMACILIK ALCAKLIK KANSIZLIK DINSIZLIK ATEISTLIK YOBAZLIK GIBI DERSLERDE SIZDEN FAYDALANIYORUM !! |
|
||||
|
||||
Hepimizi ayni kefeye koyupta PKKliler diye bir yazi yazarsaniz, bende cevabimda KILSINIZ deme hakkina sahibim..... madem öyle neden cikipta demedin hey banu haksizlik yapiyorsun herkese PKKli deme hakkin yok diye???
ALEVIYIM siz yobaz KILLARA INAT..! O KADAR!!!!! Zitat:
|
|
||||
|
||||
.... *Akilli kisilerin en büyük talihsizligi, salaklarin abuk subukluklariyla, basa cikmak zorunda olmalaridir*
Zitat:
|
|
||||
|
||||
SENDE Bayagi bir kuyruk sancisi varmis...!!!
buyur sahneni sana birakiyorum basrolünü oyna... COCUKLARI SEVINDIR ))) |
|
||||
|
||||
Zitat:
ATEIST OLSAN DA FARK ETMEZ !! BENIMDE HAKLI OLMAK HAKKIM .-) |
|
||||
|
||||
Demogog ve sahtekar salih!
Zitat:
Sahtekar,yalanci,demogog kim görürler! Alcak olmasan,Alevilere küfredip sonrada sanki baskasi yapiyormus gibi göstermezdin! Adam olsan fikrinin arkasinda durur,kivirmazdin! Yagmaciligi kim yapiyor bütün dünya gördü,cumhuriyet tarihinde yapilan tüm yolsuzluklarin 3 mislini bu kan emiciler 10 yila sigdirdi! Sen insan bile degilsin neden seni adam yerine koyup cevap veriyoruz ki? |