| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
*lachflash*
|
|
||||
|
||||
*canim, su böregi cekti, nedense*
|
|
||||
|
||||
O Bicak Keser !
söylemesi ayip bir Messerblock, Profimesser mit Laserschliff aldim da gecengün.
(KILL BILL style olduk sogan doorarken) Hattori Hanzo abim aklima geldi bir an, Marke: Zwilling (sehr empfehlenswert) |
|
||||
|
||||
Zeynep gel kiz senin konun:)
Nerelerdesin ortalikta yoksun??
Bugün bütün hünerlerimi mutfak ta göstereyim dedim,ama nafile Siz siz olun arkadaslar altin kalkamayacaginiz seyleri pisirmeye kalkmayin. Heute versuchte ich Ali Nazik zu kochen, hat`s mir leider nicht gelungen zeynep so eine mit leckerem Butter Bulgur wäre doch für dich oder nicht und dabei noch Ayran ,yufka und zwiebeln (Wer das mag) Und der Abendessen dank der Zeynep gerettet.... |
|
|||
|
|||
Zitat:
Evet,Kollarimizi sivayalim,Ellerimizi yikayalim,Ölnügümüzü alalim önümüze ve Basimizi celelim ltf Bulgur niyetine Dügür Pilavi'da ola bilir Sivecigim,biraz daha kücük ve ince Sekili. Daha lezzetli bence,yag'da Soganini kavurdugun icin,ayri bir Zevki var. |
|
|||
|
|||
Mangal'da Patlican Salatasi..
bundan 10 yil önce,Mamim Mangaldaki Patlicanlari,Salata yapmami buyurmustu.
Eh biz'de Maydonozunu,Soganini,Domatesini kiydik, Patlicani da ince ince kiydikdan sonra,ilave ettik. Sonra Tuzu,kirmizi biberi,yagsi derken. Mamim geldi ve iyi bir firca atti Neymis, Patlicani soymamisim. Ceza olarak,Salatanin icinden Patlican Kabugunu ayiklamistim. Birdaha mi ? Tövbe olsun. |
|
||||
|
||||
Backpulversiz kek benim kekdir
Uzun zamandir yazilmamis ben biyo yaziverem hindi garii
Benim tanidik kekin icine seker unutdu ben ise bi kere Backpulver koymadim firina koymus bulundum yine hemen cikardim, backpulveryi kekin üzerine dökdüm catalla eyice karisdirdim valla süper oldu trotz des Backpulver vergessens |