| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
Salaklara din ve futbol dersi
Zinédine Yazid Zidane hakkinda düsünceleriniz ne? Dogrusunu söylemek gerekirse, iyi bir futbolcu idi.. Fransiz Milli Takimi Youri Raffi Djorkaeff gibi Ermenilerle, Zineden Yezit Zidanlar gibi yezitlerle dünya sampiyonu olmustur... Allah'im bu ne dünya ya....
Hayir ben futbol oynamayacagim. Futbolu cok seviyorum ama iste... Din hocamiz bize futbol oynamanin bir sakincasinin olmadigini söylemisti, cünkü bizim ayaklarla tekmeledigimiz yuvarlak bir me$indir ama yine de icimdeki o kötü hiss gitmiyor bir türlü... Kerbela'da Hz. Ali'nin düsmani olan Muaviye bin Ebu Süfyan oglu Yezit, Imam Hüseyin'nin kellesini kestirdi... Ve bu Yezitler de top gibi saga sola ayaklari ile vurmustu Hz. Hüseyin efendimizim o mübarek ve peygamber efendimize benzeyen yüzünü... Kerbela'nin sah-i sehidi, Hz. Ali'nin oglu, peygamber efendimizin torunu Imam Hüseyin askina, top oynamayacagim. Dünya sampiyonu bile olsan sana bi'at etmeyecegem lan Yezit.... Bu dünyadan, o dünyaya giderken, Tu yüzüne, lânet şanına Yezid! Hak evini (Ehli Beyt) yıkıp harap edersin, Tu yüzüne, lânet şanına Yezid!.. Türkiye'de bir tane kisinin adinin, Muaviye, Yezit ya da Mervan oldugunu duymadim, ama Ürdün'de Amman'da Yezitler'den ve Mervan'lardan, Muaviye'lerden gecilmiyor... Geändert von the_last_time (13.07.2013 um 09:23 Uhr). |
|
|||
|
|||
Zitat:
Bu irkcilik degil. Bu böyle iste... Ehh sen Zinedin Yezit Zidane'nin gollerine sevindin mi? |