| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
Galatasaray - Schalke
ceyrek finale yükselen Galatasarayi kutluyorum.
cok sevdigim Fatih Terim yine Galatasarayi basarilarla bulusturuyor. milli takimda türk kökenli yok diyenlere ve mesut özile kürt oldugu icin irkcilik yapanlari buradan kiniyorum. |
|
|||
|
|||
Basarilar
Bir Fenerli olarak Galatasarayi bu yolda kutluyorum ve bir türk takimi olarak sampiyonlar liginde basarilar dilerim.
|
|
|||
|
|||
Bak Kürt kökenli üst kimligi Recep beyin degimi ile Türk olan vatandas. Senin Kürt kökenli oldugunu tahmin ediyorum. ama olsun onlarda insan. Her Millet ayridir ve aynidir, ama Türk olmak ayricaliktir.. Bazilarinin mutluguna üzülme, sende onlarla beraber mutlu ol!
|
|
||||
|
||||
Zitat:
senin gibiler yüzünden kürtlerde cikip kürt olmak ayricaliktir diyecek. kürt, laz, zaza, cerkez kardeslerim bunun gibi egitimsiz insanlar bizleri temsil etmiyor. bu söylemler icin ben her irktan arkadaslarimizdan özür diliyorum. lastos ich muss mich für dich fremdschämen |
|
|||
|
|||
Zitat:
Geändert von the_last_time (15.03.2013 um 00:18 Uhr). |
|
|||
|
|||
Insanlarin hep böyle belirli kaliplasmis takimlari tutmalarini dogru bulmuyorum. Dogrusu insanlar kendi memleketlerinin takimlarini tutmalari lazim. Dogal olarak bir Genclerbirligi taraftari olarak ama yine de Avrupa capinda ufak bir basari elde eden Fenerbahce'yi tebrik etmek lazim. Umarim basarilarinin devami gelir..
Son büyük basarilarimiz malesef uzun bir zaman geride kaldi. Dünya futbolseverlerinin aklina yine gelemiz lazim |
|
||||
|
||||
Zitat:
senin gibi irkcilar icin utaniyorum. bu yaptigin acikca serefsizlik. türkün hicbir ayricaligi yoktur. o topraklar senin babanin mali degil, bunu istesende istemesende ögretecegiz sana ve senin gibilere!!! |