| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
ayni beyaaaa
uff ya bin zu alt für solche studien. ben mi dünyayi kurtarcagim. nach mir die sintflut. ama unutma, türkiye on sene bir ucurumdan düser. sükrü, studie türken bizim isimizdir rüya dallas is cikarmayin |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Zitat:
kardesim bana hersey de ama ruya dallas senin dediklerini anliyor deme. cahil insana laf anlatmak mümkün degil. billy napiyon beyaaaa? |
|
||||
|
||||
ayni beyaaaa,
biz dallaslan rüyayi birbirine everelim, sokak ve internetten yok olsunlar. kardesim bana hersey de ama bulanrin kafasindaki dügme acilir deme. alexander gelip bu gordische knoteni kiliciylan söksün beyaaaa, azzi sen napiyonbeyaaaa? |
|
|||
|
|||
Zitat:
kardesim bana hersey de ama dallas ruya evlendirelim deme. düsünsene bunlar cogalirsa nasil bir yaratiklar ortaya cikar. billy sen napiyon beyaaa? |
|
||||
|
||||
ayni beyaaa
sen napiyon beyaa? tabi önce dallasa bi vasectomy yapariz. sükrü, vasectomy yapmak bizim isimizdir das ist unser beitrag für die geburtenkontrolle den satz gibts bei "tango und cash" mit stallone. da macht ers mit der handgranate. wäre auch eine option, beya |
|
|||
|
|||
Zitat:
türkiyede 25% vasectomi yapmak gerekiyor hüseyin abi vasectomi isine girelim. billy sen napiyon beyaaaa? |
|
||||
|
||||
ayni beyaaa
zaten dallasa vasectomy yaparsak 100üncü siradan birinciye gireriz. kardesim bana hersey de ama dallas yine amca kizina sarkintilik yapti deme. hüseyin abi. vasectomielen yirttik yirttik. milyonlarca aletin sigortasini cikartacagiz. azzi napiyon beyaa? |
|
|||
|
|||
Zitat:
dallasin genleri bozuk. kardesim bana hersey de ama dallaslarin kökünü kurutabiliriz deme. billy sen napiyon beyaaa? |
|
||||
|
||||
terröristler dün sütü bozuk, kani bozuk dedikleri hatirima geldi
|