| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
MHP ve ÜLKÜCÜ HAREKET ÖLMÜSTE AGLAYANI YOK!
Burda izlemlerimi ifade etmek istiyorum. Ben bir CHP'li olarak AKP ve tayfasini parmagimda oynatarak ele güne karsi gülünc duruma düsürüyorum ve söylemlerinin icinin bos oldugunu dosta düsmana gösteriyorum. Cünkü CHP'nin ALTI OKUNDAN birisi de MILLIYETCILIKTIR. Milletinin ve devletinin cikarlarini ic ve dis düsmanlara karsi gerekirse cani pahasina bile olsa savunmaktir.
AMA burda bir MHP'linde partilerine ülkülerine olan saldirilara karsi yeter be dedigini okuyamiyorum. ALPASLAN TÜRKES'TEN sonra anlasilan DEVLET BAHCELI ile bu MILLIYETCI HAREKET bir arpa boyu yol almayi birak yerinde bile sayamaz ve geriye gider olmus. Bir zamanlar gögüsü kabarik gezen BOZKURTLAR ölmüste aglayanlari yok. BOZKURTLARIN ÖLÜMÜ diye bir roman vardi. Galiba bu olsa gerek. MILLIYETCI VE ÜLKÜCÜ HAREKETIN OZAN ARIF'I sözüm ona AKP'ye atifta bulunarak "ÜC AYDA BITIRMEZSEM ONLARI BEN NAMERDIM" diye galiba biraz büyük laf konustu.. Önceden MHP deyince dostta olsa düsmanda olsa daha dikkatli oluyordu. Dogru olsun ya da olmasin dogru bildikleri ülküleri icin malini ve canini gözünü kirpmadan veriyordu. Ama günün MHP'sinin yüzüne bile tükürsen sükür rahmet yagdi diyecek kadar kücülüyorlar. Nerde sizin onurunuz? AKP sizi pacavraya birak PALYACOYA cevirdi. Onurunuz gururunuz yok mu? Sizde bir zamanlardiniz gelip gectiniz mi? Geändert von Der_Levantiner (12.09.2011 um 17:20 Uhr). |
|
||||
|
||||
Bu Levantiner arkadaş Provakatörlük yapıyor Ülkücü kesimi kışkırtıyor
"AKP yi parmağında oynattığını" söyleyen birisi hiç Ülkücülerden yardım beklermi ? hem zaten kullandığı Levantiner isminide beğenmedim bu nasıl milliyetçi olmaktır? |
|
||||
|
||||
Zitat:
Laf ebeliği parayla değil yaz yazabildiğin kadar kardeşim. Romantik Devrimcide nerden çıktı anlayamadım? yoksa CHP liyim solcuyum ayaklarına yatıp Devrimciliğede ÇAĞ mı atlattın? MHP den falan medet ummayı bırakda tuttuğun parti yaklaşık 60 senedir neden iktidar olamıyor ona kafa yor, kendinide burlarda heder etme senin partine oy kazandırmaz) |
|
||||
|
||||
Zitat:
Ben herhangi bir siyasi görüşün fkirlerine körü körüne bağlı değilimdir çünkü siyasi fikirler birer DOGMA değildir. |