| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() habe da ne frage
|
|
|||
|
|||
![]() wie wäre es, wenn du dich zur abwechslung etwas um dieses forum kümmerst, und leute wie assitoni verbannst?
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Lan agizi bozuk sakirt,
nasil da kedi gibi sirnasiyorsun, adminlere? Isine gelmeyenlere küfür, admin yazinca sirnas. Ulan amma lagim adamsin ha... Tam sakirt kurnazligi. Zaten eleman bir ise yarasaydi, google üzerinden sorununu yazip, bir sekilde sorununu cözerdi. Ha, ben hep buradayim. Tilki'nin de ne yaptigi umurumda degil. Kendisini ve tarzini da seninki kadar sevmem. |
|
|||
|
|||
![]() tja, unten kann man nachlesen, wieso gian und esmart so "tolle" admins sind.
wieso ich mich wohl wegen so einer niveaulosigkeit aufrege, wenn den zwei typen das so am ar.. vorbei geht... |
|
|||
|
|||
![]() Iktidarsiz,
hani sen veda etmistin bu sayfaya? Sen niye sözünün eri degilsin de, bir zahmet defolmuyorsun? |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
senin türkce dilbilginin ne kadar zayif oldugunu bize zaten gösterdin. tilki rumuzuyla takilan zat ile benim yazilarim arasindaki yazi seklini, kelimeleri kullanis bicimlerindeki farki anlayamayacagini bildigim, ve senin tekdüze ilkel zekaya sahip oldugunu bildigim icin, ikimizi bir tutmani yadirgamiyorum. ama senin sözde dinci, özde eril bir ahlaksiz birisi oldugunu bildigim icin, senden beklentim aslinda, en azindan maco tavirlarinla findik kadar erilligine laf getirmemen olurdu. ama sen burada baskalarin bacilarini agizina aliyorsun, sonra gidiyorum diye her yere yazip kaliyorsun, güya zamanin yokmus, cok zenginmissin, ama sürekli buradasin. sonra atatürk'e küfür ediyorsun, anonimitenin ardindan, ama bir tane türk'ün yaninda bunu yapamayacagini da biliyoruz. yahu, sen hic mi utanmiyorsun, surada sergiledigin zavalliliktan, hela ibrigi? |
|
|||
|
|||
![]() diyoruz ya, erkeksen cikarsin. elalemin karisi, bacisi hakkindaki derdini, atatürk ile alip veremedigini bir türk kahvesinde aciklarsin, sakalli biyikli amcalar sana bir güzel kayar. sonra burada "abi, dedigini yaptim, tesekkürler, nihayet gercek cinsel kimligime kavustum" diye bana sükredeceksin.
sen birak atatürkle, annelerle, eslerle ugrasmayi. icindeki tanju'yu cikar. sevenin cok olacaktir. sende rahatlayacaksin, eminim bundan. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
senin atatürk ile alip vermedigin nedir? cocukken atatürk heykeliyle irzina mi gectiler? ondan mi bu travma? ondan mi icine bastirdigin gizli tanju? valla bak, ben böyle iki kimlik arasinda sikisip kalmis türklere karsi duyarliyim. senin derdine derman birilerini ayarlicam sana söz... söyle sari sacli, mavi gözlü, asker gecmisi olan biri, hm? ne dersin? hem de üniformasini giyer senin icin, nefis olur! |
|
|||
|
|||
![]() kasiniyor degil mi? eminim yazdiklarim sana mastürbasyon malzemesi oluyordur...
|