| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
En güzel ask sarkilari..
Hangi ask sarkilarini begenirsiniz buyurun ekleyin...
ben baslayim Sezen Aksu-El gibi http://www.youtube.com/watch?v=VzgEf...eature=related |
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
klasiklerden mi olsun yenilerdenmi :)
Izin ver von Berksan und Niran Ünsal... ama ikiside farkli sarkilar.
Tan - sözümü tutamadim Bendeniz - aglayayim mi, bazen, biri var, kurtulamiyorum, günahkarim, sen kaybettin Bengü - unut beni Doga - bir izim kalsin Eylem Aktas - kömür gözlüm, söyleyemedim Gülsen - adi ask sebebimin Oguzhan Koc - gül ki sevgilim ohoooo say say bitmez |
|
|||
|
|||
Yerli mi yabanci mi?
Yabanci: Shirley Bassey "greatest love of all" Yerli:Baris Manco"kol dügmeleri" |
|
|||
|
|||
Intizar (Zeki Müren'nin yorumundan)
Ah pasam, vah pasam, müzigin, bestelerin ve güftelerin essiz günesi. Sen de demek battin gittin. Bu dünya bir pencereymis her gecen bakar gidermis. Ama bu sarkin var ya.....
Bu parcayi bir cok kisi yorumladi, yildizlar da var yildizciklar da bunlarin icinde. Ama Sanat günesinin gölgesinde kaliyorlar türkische musik... http://www.youtube.com/watch?v=_kdZNqtJfl0 |
|
|||
|
|||
Taner - affetmedim kendimi, iyi yüreklim, ayni perde
|
|
|||
|
|||
Leman Sam - Anladim ki
-------------------------------------------------------------------------------- Dün gece hic tanimadigim bir erkege sirf sana benziyor diye usulca sokulup "Merhaba" dedim.. Tanidik bir huzur aradim saskin bakislarinda dün.. bildik bir söz söyledim eskiden kalma öylesine... konustu, birseyler söyledi.. bekledigim sözler bunlar degil.. yüzüme bakti gözlerime, ama senin gibi degil. Anladimki hickimse hickimse sen degil. hickimse senin kadar canimdan öte can degil anladimki hickimse hickimse sen degil hickimse senin kadar fikrime huzur degil. Leman Sam - daha gidecek yolumuz var Bİr Salkim SÖĞÜdÜn Altinda Sen Bana Ben Sana KavuŞalim Bedenmİ Ruhumu Al Alkİ Kurtulsun Bu Can BenlİĞİmİ HerŞeyİmİ Alkİ Kurtulsun Can Daha Gİdecek Çok Yolumuz Var GÜzel Yarİm Daha Gİdecek Yolumuz Var DaĞlar DaĞlarin Ardinda AĞlama Su YÜzlÜ SevdİceĞİm YÜreĞİmİ,aŞkimi Al Alkİ Kurtulsun Bu Can Ellerİmİ GÖzlerİmİ Alkİ Kurtulsun Bu Can Daha Gİdecek Yolumuz Var GÜzel Yarİm Daha Gİdecek Yolumuz Var Leman Sam : Gül güzeli GÜl GÜzelİ Elİnİ Son Defa YanaĞima Koy İstemİyorsan Gİderİm Gİderİm Serİn Bİr Sonbahar AkŞaminda SÖz İsmİnİ Unutur Sİlerİm Sİlerİm TuttuĞun Kalem Olsa YÜreĞİnİn Ellerİ Bİr Defa Daha Yazsa BebeĞİm BebeĞİm EĞer Bİr Masal Perİsİ Gİrerse RÜyalarina ÖldÜ Dersİn GÜlgÜzelİ Tilsimini Kaybettİm UĞruna DÖktÜĞÜm GÖzyaŞlari İÇİn YaĞmurdan ÖzÜr Dİlerİm Dİlerİm KuruttuĞum Kizil GÜllerİ Alip Senİn İÇİn Senden GeÇerİm GeÇerİm TuttuĞun Kalem Olsa YÜreĞİn Ellerİ Bİr Defa Daha Yazsa BebeĞİm BebeĞİm BebeĞİm |
|
|||
|
|||
Bülent Ersoy - ölmeyen sarki
Seni gördügüm o günden beri
kalbim perisan gönlüm bir deli sana yazdigim beni anlatan askimla dolu bu sözlerim iste bu bizim hikayemiz öyle saf öyle temiz kenetlenmis ayrilamaz kalbimizle ellerimiz olmayacak bir dua miydi bu? Allahim bana reva miydi bu? Yoksa hemen sonu gelecek Aciyla dolu bir ask miydu bu? iste bu bizim hikayemiz öyle saf öyle temiz kenetlenmis ayrilamaz kalbimizle ellerimiz |
|
|||
|
|||
Alamaz bir sevgili kalbimdeki su yeri
sanki icimde acar bu sarmasik gülleri |
|
|||
|
|||
Betül Demir - bir ara
bir ara kaldirdim resimlerini sonra yüzüne bakmak istedim
hangi ara yaktin bu kalbi herseyi apacik bilmek istedim ugruna hice saydim kendimi ölmeyi bile istedim seni sevmedimki ben...cok sevdim. |