| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
İçimden Dökülen Mısralar - Sende Kalsın
Bir zamanlar seni seviyorum derken
Yalan söylüyormuşum meyer Çünkü o zamanlar tutkunun Delicesine sevdanın ne olduğunu Bilemiyecek kadar cahilmişim aşkta Sen kurak çöle benzeyen hayatımda Yemyeşil sulak bir vahasın Sen gelip geçici zevklerden sonra Esiri olduğum bir sevdasın Yanmak istiyorsa bu ateşle yürek Su dökme bırak yansın Tapıyorsa sana bu fani Bırak seni tanrıçası sansın Akmışsa sana bu gönül Geri verme sakın sende kalsın O.V.COŞKUN |
|
|||
|
|||
Sanki Sabah Olmuyor
Sanki sabah olmuyor
Güneş doğmuyor artık Gecenin karanlığı bile Eskisi gibi değil Yıldızları arıyorum Derin karanlıklarda Saklanmışlar bir yerlere Paylaşmak istemiyorlar Acılarımı Beklide kanayan yüreğimi Görmek istemiyorlar Hesap sormak istiyorum Kayan yıldızlara Nerede tuttuğum onca dilek Yalanmıydı aşk perilerinin Kulağıma fısıldadıkları Bitmez tükenmez Sevda masalları Elimde Koskaca bir silgi Silmek istiyorum Yaşam defterime karalanmış Kader çizgimi Ama sildikçe izleri kalıyor Derin derin Korkuyorum Neden diye sormaya Neden mutluluk kanatlarıyla Uçarken Yüzerken sevda denizinde Karaya vurdu Ruhunu kaybetmiş Bedenim… İntikammı alıyor kader Yada gecikmiş bir masalmı Tüm bu yaşadıklarım Bir sınavdan geçiyorum Beklide Umutsuzluğun acısıyla Doruğa çıkarak Elim kolum bağlı Bilemiyorum ne yapacağımı Korkuyorum Atacağım her adımda Dahada batmaktan Duysalar ne olacak Yüreğimin çırpınışlarını Hangi kafese koyacaklar Bir yuvası olsun diye.. Kaybolduysa Yaşamın anlamı Dinmiyorsa Ruhun ıstırabı Neler hissettiğimi bilmiyorsa Tanrıdan başkası Bir an evvel o tanrıya kavuşmak bile Umut değimli Ne için bundan böyle Hayatla mücadele Kim için Uzun gecelerin sabahını Beklemek… Umutların batışınımı İzleyeceğim Zirveye çıkarak Öfke ve kıskançlıkla Düellomu edeceğim Her an…. O.V.COŞKUN |
|
|||
|
|||
Senden Gelen
Senden gelen zehir olsa içerim
İçer içer kendimden geçerim Bin kere gelsem dünyaya İnan yine seni seçerim Seyrediyorum gözlerinde ruhunun güzelliğini Dinliyorum dudaklarından tatlı nağmelerini Keşfediyorum her an yeni gizlerini Yaşıyorum seninle aşkların en güzelini O.V.COŞKUN |
|
|||
|
|||
Ilk siire bayildim, cok güzel yazmissin
|